Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, van egy babank kozosen, mindketten 30 evesek vagyunk. Baratom akar meg egy gyereket majd, de felesegul nem akar venni. Szerintetek szeret?
Ugyan már, mire biztosíték ma egy házasság? Semmire.
Ettől függetlenül nekem is fontos, de nem az fogja biztosítani, hogy együtt maradunk, vagy jó lesz a kapcsolat, hanem a szereteten, szeremen, tiszteleten kívül a mindennapi odafigyelés, energia, idő, amit egymásra szánunk.
Boldoggá tenni senkit nem lehet. A boldogság minden emberben magában születik meg. Ha nem vagy boldog, akkor az esküvő ezen mit sem változtatna.
Miért ne bízna a kapcsolatban, hiszen van már egy babátok, és látnivalóan még egyet szeretne Veled. Ne agyalj túl sokat... Ha pedig neked annyira fontos az esküvő, akkor ezt vele kell megbeszélned, csakhogy van egy bibi: ha már egy babát vállaltatok így, akkor mégis miért a másodiknál kéne, hogy elvegyen?
Egyébként meg minek lenne veled, és vállalna gyerekeket, ha nem szeretne???
Az igazság az, hogy nem ő nem bízik a kapcsolatban, hanem Te nem bízol benne.
"Egyertelmu, nem bizik a kapcsolatunkban, kulonben elvenne, nem?"
Egy papír nélkül is lehet élni
Annál pedig nincs jobb bizonyíték, hogy még egy babát szeretne tőled. :)
Uram isten milyen válaszok vannak -.-
Komolyan ennyire fontos egy nyamvadt papír?
Mert a házasságnak kb. ennyi a lényege.
Az örök hűség és szerelem megy papír nélkül is, de úgy látszik itt egyedül vagyok ezzel...
Én is nagyon szeretem a páromat, van babánk is, de eszem ágában nem lenne elvenni! És nem azért, mert nem szeretem, vagy mert azon törném az agyam, hogy majd egyszer úgyis elválunk.
Egyszerűen nem tartom fontosnak, sőt...
Igaz, én már voltam házas, rengeteg rossz tapasztalattal, ordítozós, anyázós, feljelentgetős, gyerekelhelyezős váláson már túl vagyok...
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!