Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végülis tetszik, bár nekem nem előnyös a fehér szín, ezért eleve meg sem nézem az ilyeneket a boltban, mert világos bőröm és hajam van, így a fehér iszonyatosan sápaszt....
De egy kreolos csajon vagy a képen lévő csajon nagyon csini :)
ma 22:31
A menyassoznyi ruha akkoris fehér kell legyen, akármilyen hajad meg bőröd van, ha sápít ha nem. Vagy te milyen ruhában mész férjhez? Szerintem a többi világosbőrű szőke csaj nem mehet férjhez fehér ruhában? Ez abszurd!
Amúgy szerintem szép a ruha, mondjuk nekem pinkkel jobban tetszene.
Nagyon szép ruha!
Előző: Szerintem ha az első válaszoló nem fehérben akar férjhez menni, akkor nem abban fog. Mindenkinek szíve joga. :)
Szerintem meg az első válaszolónak fogalma sem volt róla, hogy ez egy menyasszonyi ruha. Elsőre nekem sem tűnt föl.
A kérdésre válaszolva: nekem tetszik. Főleg ezzel a bordó hajpánttal. De csakis profi alakú lányoknak ajánlanám.
Nekem tetszik.
Meg nagyon jól áll a csajon + szép is a csaj :D
Deee én inkább koszorúsnak mondanám mint menyasszonyinak.
4.válaszoló. A fehér ruha nem hagyományos magyarországon, csak átvett szokás!
Én is sápadt-szőke vagyok, hát valami iszonyú hülyén néztem ki talpig fehérben.
Maradtam a hagyományos magyar menyasszonyi ruhánál.
Ehez hasonló volt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!