Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a ruha? Mennyi lenne megvarratni?
itt találtam valamelyik kérdésben, de sehol se találom se a kérdést, se a ruhát...
még jó, hogy lementettem a képet:)
és jól állna nekem?
161cm
70kg(addigra remélem60kg:P)
105mell
76derék
101csípő
Szerintem elég rossz kidolgozású (értsd: olcsó, nem minőségi munka). Sajnálom ha ezzel megbántalak, de ruhákkal foglalkozom, és ennek sem az anyaga, sem a szabása, sem a megvalósítása, díszítése nem kelti bennem az elégedettség érzését.
Mindemellett szerintem ez kifejezetten magas, vékony és kismellű nőknek állna valahogyan.
Menj el egy szalonba és próbálj különböző fazonokat. Csak úgy fog kiderülni, melyik áll jól, mert sablonok, és centik alapján nem leszel előrébb.
A ruha nekem sem tetszik, az olcsóbb, szalagavatós kategóriába tenném. Nem csúnya, vagy előnytelen, hanem egyszerűen sokkal-sokkal szebbek és igényesebbek is vannak a piacon.
Mennyi a keret a ruhára?
kÖSZIII:)
igazából varratni szeretném, csak ez a ruha nagyon megtetszett, szóval, ha igényesen van megcsinálva, meg mondjuk hullámos a mellrésznél, akkor elképzelhető, hogy jól áll?
próbáltam ruhákat, és az ilyen A fazonú állt a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!