Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok ez kivágná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ez kivágná a biztosítékot?

Figyelt kérdés

Most költöztem külföldre a párommal, aki idevalósi, most az mindegy, hogy hová, de megnyugtatásként, nem arab vagy török. Pár hét és esküvő, de ezt úgy képzeltük, hogy magunknak intézzük minenki más nélkül. 2 tanu kell, mondjuk az egyik a testvére lesz, aki lehet elkotogyja majd az anyjának,de szerinte előtte másnak felesleges bejelenteni. Én is így tettem, az anyja majd most fog látni, közös ünneplés(más alkalomból). Kicsit aggódom, hogy nehogy az anyjánál kiverje ez a biztosítékot,aki egyébként kedves,érdeklődik mindig felőlem stb. Egyszerűen így akarjuk. Szerintetek mennyire venné szívére egy fiús anyuka, aki egyébként amúgyis szeret mindent túlzottan megünnepelni? Szerinte ezért is jó,ha nem tudja, meg ez a mi napunk, nem másé,ráadásul a párom egyáltalán nem az az ünneplős fajta. Nem akarok rögtön mínuszban lenni az anyjánál, de szerinte ebből nem lesz gubanc. Az én oldalamról most lényegtelen a családot nézni. Főleg fiús anyukák véleménye érdekel.

én 24, ő 32

2011. nov. 10. 21:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Tényleg! Én is ezt csináltam, hogy nem akarom elásni magamat az anyja előtt stb. és a végén mindig minden saját igényemet alárendeltem annak, hogy jaj anyuka nehogy rosszat gondoljon! Éveket pazaroltam el miatta! És mi értelme volt? Semmi! Ugyanúgy nem szeret! Kár volt foglalkozni vele, közben meg csak teltek az évek és annyi mindenről lemondtam, máshogy csináltam meghunyászkodtam, nehogy "kivágjam a biztosítékok". Kár volt!
2011. nov. 12. 02:05
 32/32 anonim válasza:
Tiszteletlenség a szülökkel szemben. Mért éri az meg nektek, hogy megbántsátok öket, akik szeretnek titeket és vágynak arra, hogy részesei legyenek az esküvötöknek? Ne legyetek önzöek. Lehetne a két anyuka a két tanu, és máris meg van oldva a dolog.
2011. nov. 12. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!