Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az esküvői ruháról?
Figyelt kérdés
162 cm vagyok, 48 kg, kis mellem van, nagyon vékony derekam (56cm) és hozzá képest elég széles a csípőm.
Természetesen olyan ruhát szeretnék, ami a legjobban áll, vagyis ami kihangsúlyozza karcsúságom, viszont nem ront az összképen, hogy alacsony vagyok.
Nem szeretnék habos-babos ruhát, egyszerűt, fehéret, de nagyon szépet :)
2011. aug. 11. 21:44
2/15 anonim válasza:
azért jó lenne teljes egészében látni a ruhát, mert hát az első linken csak a fölső részt látni, a másikon hátulról. ezek alapján tetszik a ruha, én mondjuk ebből nehezen tudom megítélni. Egyébként szépnek tűnik, nem túl csicsás, de nem is a legegyszerűbb. Sok boldogságot!
3/15 anonim válasza:
nekem is tetszik és szerintem a testalkatodhoz megfelelő lenne! sok boldogságot!!!
7/15 anonim válasza:
Olyan, mintha a nő felsőteste be lenne fáslizva...
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!