Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az esküvői ruháról?
Figyelt kérdés
162 cm vagyok, 48 kg, kis mellem van, nagyon vékony derekam (56cm) és hozzá képest elég széles a csípőm.
Természetesen olyan ruhát szeretnék, ami a legjobban áll, vagyis ami kihangsúlyozza karcsúságom, viszont nem ront az összképen, hogy alacsony vagyok.
Nem szeretnék habos-babos ruhát, egyszerűt, fehéret, de nagyon szépet :)
2011. aug. 11. 21:44
12/15 anonim válasza:
Szia, szerintem szép a ruha, de ha megnézed a csípő részét is hangsúlyozza, ezért ha kicsit szélesebb a csípőd és vékony a derekad akkor ez a fazon nem a legjobb választás, ami darázsderékra jól áll szerintem, a fűzős ruhák, ami aztán alul nagy abroncsos, így a csípő el is tűnik, de a derekad nagyon jól érvényesül! A pici mellekre pedig egy jó push up melltartó is megoldás, egyékbént a dekoltázs lehet egyenes, hullámos, v-kivágás, amelyik neked tetszik!
13/15 anonim válasza:
Hasonló testalkat vagyok, csak nagyobban. :) 173/68, vékony derekam van, azt nem tudom hány centi és kb.75-80C melltartót hordok inkább csípőben vagyok szélesebb. Az én ruhám is hasonló fazon volt, csak a csípőcsontomnál ferdén volt szabva, de addig rámsimult. A felső része hallszálkával bordázott, amennyire csak lehet a varrónő bevette, de még így is "horpadt" a mellemnél. Push-up melltartó, 3 melltartószivacs és úgy néztem ki, mint egy bögyös menyecske! :D Mindenki dícsért, hogy milyen csinos voltam (bár a menyasszonyt általában így szokták). Én kb. 6 ruhát próbáltam fel, ez a fazon állt a legjobban. Ha gondolok, privátban küldök fényképet!
14/15 anonim válasza:
Szép, bár nekem túl egyszerű.
De ha neked tetszik,akkor mit számít,hogy ki mit mond!
15/15 anonim válasza:
Nekem a hátulja nagyon tetszik az eleje nem annyira. Az a legfontosabb, hogy Neked tetsszen.
Sok Boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!