Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen ruha milyen típusú lányoknak áll jól?
ilyenről lenne szó. nem pont ez, csak ilyen 3szög alakban kivágott tüllös, a tüll fekete lenne.
én 160c, vagyok, jelenleg 71 kiló, de addigra (10hónap) 10et tuti leadok (eddig lement 15 szall menni fog:) )
nekem jól állhat???
Ha olyan alakod van, mint a képen a nőnek, akkor jól fog állni.
Ha már annyira látszik a kulcscsontod, mint neki, akkor nem kell tovább fogynod.
Mármint a ruhához nem kell tovább fogyni.
Mert ettől még a combod lehet túl vastag, na, de azt már úgyis takarni fogja a ruha.
Nem is értem, miért készülnek képek mennyasszonyi ruháról ülve. A lényeg nem látszik, milyen a ruha dereka, mekkora abroncsa van a szoknyának, mennyire hosszabbítja/összenyomja a modell alakját.
Bár lehet állva se lennénk előrébb, mert a csaj kb 45 kg lehet, és még agyon is lenne retusálva a kép, úgyhogy ha én felpróbálnám a 49 kilómmal, is valószínű nagyot csalódnék..
Egy szó mint száz, fel kell próbálni, aztán kiderül.
Nekem is volt egy álomfazonú ruhám, aztán amikor felpróbáltam, gyorsan letettem róla. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!