Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen ruha milyen típusú lányoknak áll jól?
ilyenről lenne szó. nem pont ez, csak ilyen 3szög alakban kivágott tüllös, a tüll fekete lenne.
én 160c, vagyok, jelenleg 71 kiló, de addigra (10hónap) 10et tuti leadok (eddig lement 15 szall menni fog:) )
nekem jól állhat???
Jaj, de gyönyörű ruha, az egyik legszebb, ami valaha láttam! Fekete tüllel is az lesz. :)
Biztos jól áll majd, ha nem túl gömbölyű az alja.
Homokórának a dereka és a csípője közt minimum 25 centi különbségnek kell lennie.
Fordított háromszög alkatra adnám leginkább, mert az vállas, és nincs pánt, ami kiemelné a karokat, és a buggyos alj meg segít csípőt kreálni oda, ahol keskeny van.
nincs is homokóra alakod
a ruha viszont nagyon szép
hadd tudjam már, milyen alakom van.
mell 105
derék 73-75
csípő kb. 100-102
Azon a képen, amin én vagyok, van egy 20cm.es sámli a ruha alatt
te most magadnak akarod bizonygatni, hogy jó lesz ez a ruha
rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy miben mész férjhez
fölösleges ilyen idióta kérdést feltenni
Mennyit tudsz te szenvedni a menyasszonyi ruhával!!! Elmész barátnővel, anyukáddal, felpróbálod, kikéred a véleményüket, te is látod, hogy jól áll-e, és a szalonban a dolgozók is sokat tudnak segíteni. Ennyi. Egyszerű. Nem kell 8 kérdést kiírni.
Egyébként mindenki írta, hogy amiben vagy ruha, az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!