Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci lányoknak milyen esküvői ruha áll jól? :D Linket létszí!
olyat kell választani szerintem, ami
- a melleket megemeli, megformázza, így a derék vonala szebbé válik
- a vastagabb, husis karokat eltakarja, nem tapad rá az anyag kiemelve azt, hanem lágyan esik az anyag
- alul szélesedik, így megadva a homokóra fazont
- kerülni kell a habos-babos-fodrosat, mert az még jobban erősít
pl:
Hát az alapján, hogy "duci", nem lehet általánosítani.
Kérdés az, hogy mennyire duci, valamint az, hogy pontosan milyen alkat?
Más fazon áll jól annak, akinek szép vékony lábai vannak, ugyanakkor pl. nagy a hasa és kicsi a melle, és más áll jól annak, aki fenékre, csípőre hízik, vastagak a lábai, viszont szép nagyok a mellei, vékonyabb a karja stb...
Magyarán, hogy az illető alma, vagy körte. Te melyik típus vagy?
Amúgy szerintem az nem igaz, amit az első válaszoló írt, hogy duciknak egy menyasszonyi ruha sem áll jól. VISZONT: abban van némi igazság, hogy hagyományos, királylányos, földig érő menyasszonyi ruhát én nem vennék fel, akármilyen fazon lenne.
No majd én is keresek Neked pár linket, ha lesz egy csöpp időm. Ha találok, küldök!
Hány éves vagy -csak úgy megközelítőleg? 25 alatt? Fölött? 30 alatt? Fölött? Ez is számít.
Innen az első 2 szerintem gyönyörű egy kicsit ducibbnak. És nem kell attól,hogy ducibb vagy nagymamás ruhát felvenni!
Amúgy első voltam
08.09. vagyok, szerintem nem csúnya az a ruha, de valóban nem a legelőnyösebb egy húsos lánynak. Erről beszéltem, hogy ilyen királylányosat biztosan nem vennék fel a helyedben.
De hangsúlyozom: íZLÉSEK ÉS POFONOK!!!!!!!! Ha az az álmod, hogy királylány legyél aznap, váltsd valóra!
-v-
Amit Első küldött linket, azok tényleg nagyon szép és minőségi ruhák szerintem is.
-v-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!