Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci lányoknak milyen esküvői ruha áll jól? :D Linket létszí!

Tényleg gyönyörű szép az a "kismami ruha"!! Szerintem nem csak kismamáknak áll jól, van olyan kövér alkat, akinek ez az előnyös.
-v-

Hát rengeteg szép van.De a netről könnyű képeket belinkelni, de a testalkatodat se tudjuk, és neked is csak kell legyen izlésed. A másik dolog meg szerintem úgyis a városodból fogsz kölcsönözni...De nem kell izgulj mert gyönyörű leszel!!!!

Még annyi megjegyzés a részemről, hogy ha erősen túlsúlyos vagy, akkor én a helyedben mindenképpen kerülném a hófehéret -inkább valami törtebb árnyalatát választanám.
Hát kívánom, hogy sikerüljön megtalálnod álmaid ruháját, de ami ennél még sokkal de sokkal fontosabb, legyetek nagyon boldogok!
-v-

Köszönöm a sok válaszolónak,igazán vannak szép ruhák de legjobban a 8:47 és 9:44-es válaszoló álltal küldött link tetszett a legjobban.
És hogy válaszoljak kérdésekre : 24 éves vagyok. alkatom hátt.. fenékbe, csípőbe erősebb, lábam viszonylag vékonynak mondható, a mellem nagyobb az átlagosnál.mint általába a duciknak.. Mégegyszer köszi a válaszolóknak..:D
Én sem vagyok egy nádszál :) Elég sok esküvői ruhát felpróbáltam és hihetetlen, de az állt a legjobban amit először kilőttem fejben.
Ami fontos a fodros aljúak még kövérebbé teszik az embert, a nyakba akasztóstól idegenkedtem a vastag karom miatt, de az állt a legjobban. Így a fátyollal kompenzáltam azt hogy le lássák a karomat. Egy pár kilóval kevesebbnek is látszódtam mint ami voltam :)
Sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!