Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékot vagy pénzt adjak az esküvőn?
Szerintem pénzt adjatok. Azt arra költik, ami tényleg kell nekik. Gondold el, ha vesztek nekik valamit és kapnak 3 másikat, vagy nem tetszik nekik...
Ha nem áltok valami jól adjatok abba, amit apukádék adnak és így nem tudják majd mennyi az, amit rájuk tudtatok szánni és ha a család nevében adják, akkor abba Te is/ Ti is beletartoztok!
minden jót!
Pénznek biztos örülnek. Esetleg ha van valami, amit különösen szeretnek, és tudjátok róluk, akkor olyannal meglephetitek (pl. egy szép festmény egy kedvenc művésztől, vagy hasonlóra gondolok).
Nekem van egy egyedi ajándékozási lehetőségem, 10 éve énekelek, és én a megjelent CD-inket szoktam ajándékba adni alkalmakkor, akinek még nincs meg :-) De ezt persze akárki nem teheti meg, csak gondoltam, leírom, mert ez egy olyan ajándék, amit senki mástól nem kaphatnak, csak tőlem. Esetleg, ha nektek is van ilyen specialitás (van egy nagynéném, aki pl. babákat készít, és mikor kicsi voltam, saját kezűleg készített babát kaptam tőle), azt is lehet, mert egyedi dolog.
Egyébként nem tudom, lesz-e menyasszonytánc, én ahány esküvőn voltam, a pénzt mindig a menyasszonytáncnál adtuk oda, aki pedig tárgyi ajándékot is adott, az külön, mikor már a lagzi nagy része lement, kivéve, ha kórussal voltunk, és csak a templomi szertartásra voltunk hivatalosak (mi zenéltünk), olyankor pedig a templomi szertartás után.
Annyit adj, 10ezertől határ a csillagos ég, lehetőségedhez mérten adj. Úgyse azt fogják nézni, ha ott is úgy lesz, hogy menyasszonytáncnál.
szia!
Nálunk nem volt menyasszonytánc, de már jó előre mindenkinek "súgtuk", hogy pénznek jobban örülnénk... Ilyenkor sok esetben "össze-vissza" hoznak mindent; mi meg tudjuk, hogy mit szeretnénk a pénzből venni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!