Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőn illik vagy szoktak vmi ajándékot adni az anyakönyvvezetőnek?
Igazából nem kell semmit adni neki,DE illik!Pénz szoktak a násznagyok adni!Nem tudom lesz-e templomi esküvő is de az egyik helyen az egyik násznagy ad,a másik helyen a másik násznagy fizet!
Ámbár mi vittünk neki sütit!
Ajándékot? Te, hallod, viszel majd ajándékot az okmányirodába is, mikor a lejárt személyidet cseréled, vagy új útlevél kell? Vagy boltosnak egy bonbont, mert jól méri ki a szalámit?
Azért fizetik, hogy összeadjon!
A násznagy ad pénzt.
Mi 2006-ban házasodtunk és 5. Ft-ot adtunk.
Hát, halljátok, hogy itt mit meg nem tud az ember.
Életemben nem hallottam, hogy bárki is adott volna az anyakönyveztetőnek valamit. Halljátok, én most kiakadtam.
Milyen hülye emberek vannak? Jah, vigyetek az okmányirodába is ajándékot vagy kenőpénzt, mert végzik a munkájukat! :)
Én még sosem hallottam ilyet, hogy az anyakönyvvezetőnek bármit is szokás lenne adni, most meg vagyok lepve.
Pedig én is házasodtam pár éve, és jópár esküvőn voltam már életemben, amiben szervező is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!