Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adnál a testvéred esküvőjén?
Én 17 évesen 2 havi fizetésem adtam tesómnak, ez volt 3 éve kb 120 000 ft.. Adtam volna többet is, de nem volt éppen több, meg a ruha stb is sokba került.. De a testvérem akkor is.. :S Nem volt vele jó kapcsolatom, sőt.. Azóta szinte nem is beszéltünk.. A felesége keveselte a pénzt..
Attól mert ő nem adott a ti esküvőtökre, nem kellene úgy hozzáállnod, hogy akkor te se adj..
Kedves utolsó!
Azt hiszem, hogy eltévedtél. A fájdalmaidat nem ide kellene leirnod.
Sohasem gondoltam olyasmire, hogy ne adjak neki semmit. Kiváncsi lettem volna, hogy mennyi az, ami illendő, ugyanis a párom úgy érzi, hogy köteles duplán tenni - olyan 180 ezer forintnyit adni. Duplán az illemhez képest.
És valóban: egy egy kinder csokin kivül nemigen vett semmit a fiamnak, a lányomnak meg semmit sem vett. Igaz a kicsi 3 hónapos csak. Még lehet nem volt rá alkalma, hogy mondjuk legalább egy csörgőt vegyen.
Ezzel együtt nem rossz a kapcsolatunk. Minden héten jön hozzánk, nálunk eszik - pedig 150 km választ el bennünket.
Egyébként a fent emlitett összeg nem igen tetszene neki, mert példálózgatott a pénzzel, hogy ő ennyit meg annyit tett másnak...
150 személyes lagzit terveznek, vendéglőben.
Nem tudom mennyit adnék,de két gyerek mellett akármennyire is a testvérem ,,pont le se tojnám az illemet".Annyit amennyit nélkülözni tudunk,úgy hogy a gyerekek a nagybácsi miatt semmit se nélkülözzenek ahogy eddig.
Van aki pofátlanságnak tartja de ha tegyük fel ez az összeg csak 5-10 vagy 10-20 ezer akkor annyit.Hisz ne a pénzemért szeressen,és ne azért hívjon meg.
A házat akar venni a kedves testvéred,akkor azt ne más pénzéből akarja megvalósítani.
Ha nem jön be a lagzi ára se akkor mit tesz?
Ne azért házasodjon már,hogy legyen hirtelenjébe 150 vendégtől x összege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!