Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogosan vagyok megharagudva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok megharagudva?

Figyelt kérdés

Nekem tavaj lett volna az esküvőm a párommal, de pénz híján elhalasztottuk.(talán jövőre összeszedjük a lagzipénzt)Amikor előtte tervezgettük, akkor a párom tesójának a társával(sógornőmmel) sokat beszélgettünk, hogy hogyan szeretnénk.(krém színű ruha, félig konty, félig feltűzött haj, Páromnak krém öltöny, férjezett nevem úgy lenne, hogy a párom vezetéknevét veszem fel, az én vezetéknevemet elhagyom.Aztán szóltunk, hogy most még nem lesz esküvő, mert nincs rá elég pénz. Kis idő múlva a párom unokabátyáéknál kisbaba fogant, így bejelentették, hogy szűk családi körben esküvőt szeretnének!Akkor az én drágalátos sógornőm beszólt, hogy az tök jó, akkor ők is összeházasodnak(10 éve vannak együtt)!Szépen tervezgetni kezdték a kettős esküvőt, aztán úgy tűnt csend van, majd egy hónappal az esküvő előtt kaptunk egy meghívót.(tudni kell, hogy sógorom nem volt híve az esküvőnek sosem, hiszen 10 évig nem kérte meg soha a csaj kezét)A sógornőm korábban azt mondta kicsi szűk esküvőt szeretnének.Amikor felhívtam őket, hogy megkaptuk a meghívót, akkor a sógornőm dicsekedett, hogy rendes lagzi lesz vőfélyel, étteremmel.És beszólt, hogy "tényleg, nemhogy ti is jönnétek házasodni, úgyis akartatok!" (Jaaa, köszike, három héttel az esküvő előtt, biztos szóba áll velünk az anyakönyvvezető)Az történt ugyanis, hogy a sógornőm kibékült az anyjával, aki gazdag, és ő finanszírozta a lakodalmat.Nincs is ezzel baj, mert attól, hogy még nekünk nem sikerült, ha nekik sikerült összehozni, az nagyon tisztességes!Nem vagyok írigy. Aztán eljött a lagzi, és észrevettem, hogy olyan, mint amilyet a párommal mi terveztünk, csak épp azzal a kivétellel, hogy nem a párom, és én állunk ott!Sógornőmön krém ruha, félig feltűzött konty, sógoromon krém öltöny, férjezett neve úgy, hogy elhagyta a saját vezetéknevét, és felvette a férjéét!Akkor kicsit kiborultam, és úgy éreztem ellopták az álmainkat!!!Onnantól kezdve végtelenül megutáltam őket!Ötlet rablók!

Pedig korábban barátnői viszony volt köztünk a sógornőmmel.Mintha megváltoztak volna, elfelejtették honnan jöttek!A gazdag anyuka mindent elintéz!Lett szép ház, született a második gyerek, álomesküvő, minden ami kell!

2009. máj. 3. 19:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó hogy együttéreztek velem! :-))
2009. máj. 12. 10:38
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem vagy irigy, egyszerűen csak ízléstelen, amit ez a nő művel. Inkább kreatívítás hiányban szenved és gondolta kicsit borsot tör az orrod alá, mert úgyis csak magadba fogsz bosszankodni, nem előttük. Tiéd volt az első gondolat ugyan, de mivel ő valósította meg előbb, ezért nyugodtan gondolhatnák, hogy te leszel az, aki utánozza őt. Szerintem ezt azért akarja éreztetni veled, mert valamilyen szinten ő az aki irigy és túl akar szárnyalni téged. Nem értem miért verseng veled. A lényeg az, hogy legyél büszke, ne add fel az álmaidat csak azért, mert valaki már megvalósította őket, de zat sem mnodom, hogy ess bele a csapdába és úgy legyen, ahogy eltervezte. maradhattok a krém szinnél, a letisztult formáknál, ugyanakkor legyen elegánsabb, bájosabb a megjelenésed. Még valamivel tuningozzátok fel, és lehetőleg maradjon titokban, remélem ott lezsnek az esküvőn, hogy felkopjon az álluk.

Egy gyönyörű hajcsat, egy kellemes smink, vagy egyém kiegészítők sokat tudnak dobni ám a megjelenésen.

a barack szin is nagyon szép szerintem, vagy a bézs, májva világosabb árnyalatai. Pasztell szinek, gondolj a joghurtokra meg a frottir türülközőkre :P

én liliom virágot tudnék elképzelni, aminek hasonlo szine van mnit a ruhádnak, és legyen hozzá hasonlo smink is. Ha neki pántos ruhája ovlt akkor a tiéd fűzős legyen, vagy fordítva, ha neki harisnyája volt, akkor neked legyen combfix megoldás, azt ugyse látják nagyon, és mi lenne ha nem kongyba lenne a hajad? vannak félig kiengedett frizurák, kis virágok, gyöngyök, szűkített derekú, szimpla egyenes szabású szoknya is nagyon szép,

lehet rajta dísz csipke, vagy kis strassz, lehet félpántos megoldás (srég kivágás) és akkor az egyik felén egy virág, mnitha azzal lenne összekapcsolva a váll rész.

ennek a nőnek volt uszája meg a fején az a háló? nem jut eszembe a neve hirtelen :) soha többet ne avasd be a nőt semmibe, volt bőr a képén az tuti. Remélem érzi hogy már nem vagytok oylan jóban, ez eddig sem gondolta komolyan a barátságot szerintem. Nem méltó rá h idegeskedj miatta. Az én unokatesóm pnot iylen, mnit az a csaj

2009. máj. 13. 23:21
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

olyat ne csinálj, hogy nem hivod meg az esküvőre, vagy durcáskodsz, akkor még te lennél a rossz, megaztán ha azt szeretnéd, hogy ő legyen az, aki irigykedik, akkor látnia kell hozzá az esküvődet :)

és lássa azt is, hogy lesz@rod a véleményét :)

te egy másik és sokkal szebb krémszinü ruhát fogsz felvenni, ha meg meggondoltad magad, akkor éreztesd csak vele, hogy amikor együtt brándoztatok a krém ruháról, akkor valojaban nem is az volt a legnagyobb álmod, hanem egy mégszebb ruha, csak azt persze nem mnodtad el senkinek, nehogy lenyulják az ötletet :) és akkor majd főhet a feje hogy miért nem a te esküvőd ovlt előbb, és mért nem kapott olyan jó ötletet mait te most fogsz megvalositani, elhamarkodta az esküvőt, és fele olyan szép nem is volt mnit amilyen te leszel :) neked még van időd kreatívkodni :)

2009. máj. 18. 23:49
 24/25 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Ne haragudj, hogy csak most írok, de leírom az én véleményemet is: szerintem, mivel tudják, hogy neked nem lehet gyereked, ezért nem vontak be semmibe. Úgy gondolják, hogy neked rosszul esik ez a gyerektéma...

ezért nem kértek fel keresztszülőnek sem. Szerintem eléggé egyértelmű, hogy ezért van ez. Lehet, hogy látták rajtad, hogy bánt a gyerektéma, ezért "hagytak el"..

2009. jún. 17. 21:35
 25/25 A kérdező kommentje:
21:35-os, koszonom a valaszodat, erre gondoltam en is, igaz lehet, szep napot neked!
2009. jún. 18. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!