Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok megharagudva?
Nekem tavaj lett volna az esküvőm a párommal, de pénz híján elhalasztottuk.(talán jövőre összeszedjük a lagzipénzt)Amikor előtte tervezgettük, akkor a párom tesójának a társával(sógornőmmel) sokat beszélgettünk, hogy hogyan szeretnénk.(krém színű ruha, félig konty, félig feltűzött haj, Páromnak krém öltöny, férjezett nevem úgy lenne, hogy a párom vezetéknevét veszem fel, az én vezetéknevemet elhagyom.Aztán szóltunk, hogy most még nem lesz esküvő, mert nincs rá elég pénz. Kis idő múlva a párom unokabátyáéknál kisbaba fogant, így bejelentették, hogy szűk családi körben esküvőt szeretnének!Akkor az én drágalátos sógornőm beszólt, hogy az tök jó, akkor ők is összeházasodnak(10 éve vannak együtt)!Szépen tervezgetni kezdték a kettős esküvőt, aztán úgy tűnt csend van, majd egy hónappal az esküvő előtt kaptunk egy meghívót.(tudni kell, hogy sógorom nem volt híve az esküvőnek sosem, hiszen 10 évig nem kérte meg soha a csaj kezét)A sógornőm korábban azt mondta kicsi szűk esküvőt szeretnének.Amikor felhívtam őket, hogy megkaptuk a meghívót, akkor a sógornőm dicsekedett, hogy rendes lagzi lesz vőfélyel, étteremmel.És beszólt, hogy "tényleg, nemhogy ti is jönnétek házasodni, úgyis akartatok!" (Jaaa, köszike, három héttel az esküvő előtt, biztos szóba áll velünk az anyakönyvvezető)Az történt ugyanis, hogy a sógornőm kibékült az anyjával, aki gazdag, és ő finanszírozta a lakodalmat.Nincs is ezzel baj, mert attól, hogy még nekünk nem sikerült, ha nekik sikerült összehozni, az nagyon tisztességes!Nem vagyok írigy. Aztán eljött a lagzi, és észrevettem, hogy olyan, mint amilyet a párommal mi terveztünk, csak épp azzal a kivétellel, hogy nem a párom, és én állunk ott!Sógornőmön krém ruha, félig feltűzött konty, sógoromon krém öltöny, férjezett neve úgy, hogy elhagyta a saját vezetéknevét, és felvette a férjéét!Akkor kicsit kiborultam, és úgy éreztem ellopták az álmainkat!!!Onnantól kezdve végtelenül megutáltam őket!Ötlet rablók!
Pedig korábban barátnői viszony volt köztünk a sógornőmmel.Mintha megváltoztak volna, elfelejtették honnan jöttek!A gazdag anyuka mindent elintéz!Lett szép ház, született a második gyerek, álomesküvő, minden ami kell!
Az olvasottak alapján:jogos a harag!!!
Én nem is tudom mit tettem volna a helyedban a pi...val!!!
Ez UNDORITÓ!!!!
Szemetek mindannyian!!!
Bocsika,de ez a véleményem!!
lehet pontozni!!
Biztos lepontoztok!
hogy olyan ruhába ment férjhez amiben te akartál! akkor mi van. Nem az ő esküvői fotói lesz nálatok kirakva, hanem a sajátotok, akkor meg mit számít, hogy ő mit hordott. Attól a te esküvőd szép lesz.
Hogy felvette a férje első nevét, a sajátját meg elhagyta. Én is úgy akarom, sőt sokan úgy teszik, ezt nem te találtad ki.
Egyszerűen annyi van, hogy neked nem jött össze és szimplán irigy vagy, hogy neki minden összejött és hasonló a te álmaid esküvőjéhez.
"19:37-es valaszado"-val ertek egyet.
nagyonsokan valasztjak mostanaban a kremszinu ruhat, sot nalunk pl a no sosem hagyja meg a sajatjat, mindig felveszi a ferje nevet...ez nem uj keletu.
Az meg, hogy "elloptak az otleteiteket" inkabb legy buszke magadra, hogy "lemajmoltak", ok az otletszegenyek, nem pedig Te. Neked az a dolgod, hogy megtervezd a sajat eskuvodet, es ne azert tervezd maskepp, hogy visszavagd, hanem magad miatt es a parod miatt. Az eet kulonben sem errol szol.
Remelem nem bantottalak meg, sok boldogsagot kivanok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!