Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok megharagudva?
Nekem tavaj lett volna az esküvőm a párommal, de pénz híján elhalasztottuk.(talán jövőre összeszedjük a lagzipénzt)Amikor előtte tervezgettük, akkor a párom tesójának a társával(sógornőmmel) sokat beszélgettünk, hogy hogyan szeretnénk.(krém színű ruha, félig konty, félig feltűzött haj, Páromnak krém öltöny, férjezett nevem úgy lenne, hogy a párom vezetéknevét veszem fel, az én vezetéknevemet elhagyom.Aztán szóltunk, hogy most még nem lesz esküvő, mert nincs rá elég pénz. Kis idő múlva a párom unokabátyáéknál kisbaba fogant, így bejelentették, hogy szűk családi körben esküvőt szeretnének!Akkor az én drágalátos sógornőm beszólt, hogy az tök jó, akkor ők is összeházasodnak(10 éve vannak együtt)!Szépen tervezgetni kezdték a kettős esküvőt, aztán úgy tűnt csend van, majd egy hónappal az esküvő előtt kaptunk egy meghívót.(tudni kell, hogy sógorom nem volt híve az esküvőnek sosem, hiszen 10 évig nem kérte meg soha a csaj kezét)A sógornőm korábban azt mondta kicsi szűk esküvőt szeretnének.Amikor felhívtam őket, hogy megkaptuk a meghívót, akkor a sógornőm dicsekedett, hogy rendes lagzi lesz vőfélyel, étteremmel.És beszólt, hogy "tényleg, nemhogy ti is jönnétek házasodni, úgyis akartatok!" (Jaaa, köszike, három héttel az esküvő előtt, biztos szóba áll velünk az anyakönyvvezető)Az történt ugyanis, hogy a sógornőm kibékült az anyjával, aki gazdag, és ő finanszírozta a lakodalmat.Nincs is ezzel baj, mert attól, hogy még nekünk nem sikerült, ha nekik sikerült összehozni, az nagyon tisztességes!Nem vagyok írigy. Aztán eljött a lagzi, és észrevettem, hogy olyan, mint amilyet a párommal mi terveztünk, csak épp azzal a kivétellel, hogy nem a párom, és én állunk ott!Sógornőmön krém ruha, félig feltűzött konty, sógoromon krém öltöny, férjezett neve úgy, hogy elhagyta a saját vezetéknevét, és felvette a férjéét!Akkor kicsit kiborultam, és úgy éreztem ellopták az álmainkat!!!Onnantól kezdve végtelenül megutáltam őket!Ötlet rablók!
Pedig korábban barátnői viszony volt köztünk a sógornőmmel.Mintha megváltoztak volna, elfelejtették honnan jöttek!A gazdag anyuka mindent elintéz!Lett szép ház, született a második gyerek, álomesküvő, minden ami kell!
20:49-nek is köszönöm a válaszát! Nem akarok bosszút, sőt a családból senki sem tudja hogy így érzünk, nem éreztetjük senkivel a haragunkat!Nem bántottál meg, igazad van! A mi esküvőnk olyan lesz, amit mi szeretnénk, régebben is gondolkodtunk a külföldi esküvőn!
Ja egy fontos dolog kimaradt a történetből, ami még rosszul esett:
Amikor vége volt a templomi szertartásnak, akkor mindenkinek szervezgették, hogy ki melyik autóba üljön.Nekünk nincs autónk, és nekünk hely sem jutott!Amikor a párom ment a tesója után megkérdezni, hogy minket el tudna e vinni valaki a lagzi helyszínére, akkor széttárt karral annyit mondott, hogy :Nem tudom! Aztán beült az ifjú pár a kocsiba, és elment! Mi meg mentünk BKV járattal az étterembe, persze későn értünk oda, és még le is lettünk szúrva, hogy hol voltunk olyan sokáig? Amikor egy kedves barátnőm esküvőjén voltunk, akkor az anyukája gondoskodott arról, hogy minden vendég beférjen kocsiba, nekünk meg taxit hívott! Így is lehet nem? Ez meg a párom saját bátya volt!! azért elgondolkodtató nem? Köszi a válaszokat mindenkinek!!!
Szerintem is irigy vagy.Pedig nem kéne.Ha volt egy ötleted, majd lesz másik, sokkal szebb lesz, mint az ő esküvőjük.A szerencsétleneknek meg nem volt saját ötletük, ezért kapóra jött a tied.Az meg, hogy kinek milyen gazdagok a szülei...Szerintem sokkal fontosabb a fantázia és az igazi érzés.
Az emberek annyira tudnak ragaszkodni egy dologhoz.Engedd el az az érzést és nézd más szemszögből.Ne légy ilyen kicsinyes (amilyenek ők).
Hát tényleg az első érzés, ami ilyenkor ébred az emberben az a harag és a bosszúvágy. A második meg az, hogy oké, van még egy év, az első ötleted is kreatív, ízléses volt az esküvőre nézve (lásd, másnak is hogy megtetszett, nem is tudott jobbat kitalálni!!!),hát most van egy éved és gondolkodj tovább. Én biztos vagyok benne, hogy olyat találsz ki, amitől szeme-szája tátva marad.
Ja, és ne kiabáld rá az esküvői ötletek "lekoppintását", mosolyogjál rá szépen ha találkoztok, fogtok még, hisz egy család vagytok (magadban meg lehet azt gondolni, hogy ó bárcsak szarva nőne csokiból!)
Az életben még sokminden fog történni veletek, én inkább a későbbieken aggódnék, hogy aki ilyen az elején, mint rokon és barátnő, akkor később milyen lesz.
Későbbiekben ne ossz meg vele semmilyen gondolatot, térj ki, ha közeledne ilyen téren. Haragot ne tarts, de távolságot igen!
Ez NEM irigység! Én is fel lennék háborodva. Nagyon rosszul esik bármiben, ha valaki ,,lenyúlja,, a tervem. Főleg egy esküvő, amit tervezgetek, várok szeretnék... Nem arról van szó, persze, hogy sok mindenkinek van feltűzött kontya stb. hanem, ilyen feltűnően csinálta a sógornőd, és így egyértelmű, hogy ellopta az ötleted.
Együtt érzek veled, nekem nagyon rosszul esne. :(
Igen Ő nem is irigy..inkább ki van akadva,amiért lenyúlták és elvették az ötleteket,ha tik terveztétek ez a esküvőt,akkor a pedig drága sógornéknak neki kell sajátjukat eltervezni..nem,hogy másét lenyúlni eltervelt dolgot..én is nagyon ki lennék akadva és nem IRIGY!!!!!!!!!!.utálom a majmolást..hát ez milyen szemét dolog,h alig bírták volna vinni titeket étteremben kocsival egy ilyen testvér ezt nem hiszem el.
Sebaj,tik külföldön házasodtok meg és te esküvőd szebb lesz ..így megér..:) aztán majd esküvő után küldesz neki értesítést ,hogy megházasodtatok...:D
Na és JOGOS,hogy DÜHÖS vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!