Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaparós-sorsegy->menyasszonytáncnál nászajándék->pénz?
szóval nagyon megtetszett nekünk ez a kaparóssorsjegyért táncolás.
viszont a meghívóra már ráírattuk (még nem vittük ki), hogy pénzt kérnénk nászajándékba (vers formájában-és nem arra vagyok kiv., hogy ez kinek mennyire szimpatikus).
Én úgy tudom, hogy a nászajándék és a menyasszonytánc két külön dolog, viszont nem tudom, hogy hogy működik.
Mikor van a menyatánc, akkor mindenki megy egy sorsjeggyel, de akkor a nászajándékba szánt pénzt mikor adják oda a vendégek?
Mikor esküvőn voltam utolsó alkalommal( a többire nem emlékszem, hogy volt, kicsi voltam), akkor a menyatáncnál dobálta mindenki a borítékokat...
Valamint az sem tiszta, hogy a menyasszonytánc és a menyecsketánc két külön dolog? Mi csak egyszer álltunk sorba....
Azt lehet, hogy mondjuk, míg menyasszonyiruhában táncolok mindenkivel, akkor jönnek a borítékok, és menyecskeként meg a sorsjegyek???
Valki legyen szíves felvilágosítani, merft ezen az egy dolgon nagyon nem tudok kiigazodni...:S
nálunk menyasszonyi ruhában táncol mindenkivel "utoljára" = elbűúcsúzik, mint leány.
utána eltűnik a férjével.
átöltözik, utána már nem menyasszony, hanem meníóyecske.
a kaparós sorsjegyet a lottózókban lehet megvásárolni.
Előre rá van írva, hogy mennyi a nyeremény
(különböző játékos ábrákkal, vagy kártyajáték szimbólumokkal, stb. pl. ha 3 kutya rajza szerepel, akkor annyit nyersz, amennyi a kutyák alatt szerepel, stb.)
Ez festékréteggel le van fedve (mint a telefonkártyán), ezt kell lekaparni, és meglátod, hogy mennyit nyertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!