Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Álmaid esküvője? Minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaid esküvője? Minden érdekel, ruha, csokor, dekoráció, torta, cipő, kiegészítők, bármi!

Figyelt kérdés

Esküvőszervezőnek készülök,és ez amolyan tanulmány nekem.

Ha vannak elképzeléseid,álmaid,ötleteid,akkor linkelj. :)

2011. okt. 6. 09:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

17:37-es,én itt: [link] tanultam. :)

20:01-es! Én is nagy "rajongója" vagyok a Maggie Sottero ruháknak,és mindenképpen ilyen ruhában szeretnék férjhez menni. Sőt a linkeltjeid közül az egyik nálam is a lehetséges ruhák között szerepel. ( [link]

Ezek pedig a további jelöltek: [link]

[link]

[link]

:)

2011. okt. 7. 12:59
 22/30 A kérdező kommentje:
Látom nem jól linkeltem,szóval ez az amit Te is linkeltél,és nálam is abszolút kedvenc: [link]
2011. okt. 7. 13:01
 23/30 anonim ***** válasza:

Ez volt a ruhám és a csokrom 2006-ban

[link]

2011. okt. 7. 15:34
 24/30 anonim ***** válasza:

Én tavaszi, vagy kora őszi esküvőt szeretnék, mikor még nincs olyan hideg de nagyon meleg sem! Jó lenne ha kinti-benti esküvő lenne. Ki lehessen ülni a teraszra este pedig terembe. Kicsit visszafogott, nem nagyon túlzsúfolt dekorációt, de viszont mégis elegáns.pl. ez az egy szál liliom a vázában : [link] terítés: [link]

Ilyesmi ruhák nagyon tetszenek: [link]

[link] Mindenképpen pánt nélkülit szeretnék majd :)

Nem tetszenek a hegyes orrú cipők, úgyhogy valami ilyesmi: [link]

[link]

Torták közül hát nem is tudom :D elég édesszájú vagyok kedvencem a puncsos torta/süti úgyhogy olyan biztosan lesz, meg a csokis vagy dobos az alap :) díszítésre szintén nem túldíszített [link]

vagy nagyon jók ezek a vicces torták, én tuti vevő lennék rá: [link]

[link]

Hát így kb ennyi lenne :) jaj és a legfontosabb kimaradt! Az álmaim férfia álljon mellettem az oltárnál :)

2011. okt. 16. 15:28
 25/30 anonim ***** válasza:

Én a római fürdőnél szeretném kimondani az igent.

http://www.youtube.com/watch?v=h5D2fcFaHdw

És valami tündés ruhában.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A többi már csak részlet kérdés

2011. okt. 16. 18:32
 26/30 anonim ***** válasza:

- Májusban vagy júniusban legyen.

- Az ilyen ruhák tetszenek, valószínű ezekhez hasonló típusú lesz a nyerők majd.

[link]

[link]

[link]

- Cipő mindenképp magassarkú, mivel alacsony vagyok.

- Kiegészítő valamilyen egyszerű, de szép fejdísz. Ha lehetséges biztos lesz rajta 1 pillangó. Pillangó mániás vagyok. :$

- Torta emeletes legyen, marcipán nem lesz benne, mivel nem szeretjük a párommal.

- Kastély kertjében lesz, kb. 70 fő.

- Színben nagyon tetszik nekünk a lila-fehér kombináció, illetve az ezüst és barna színek.

Kb. eddig ezek az elképzelések. Szerencse már madár távlatban van a nagy nap. :)

21 éves menyasszony.

2011. okt. 16. 20:17
 27/30 anonim ***** válasza:

Egyszeru, terdig ero ruhat szeretnek egy fuzos szandallal, nasznepnek a szuloket, testvereket es egy- ket legjobb baratot tanunak. A polgari szertartas valami szep helyen legyen, pl egy tonal, vagy erdo szelen, ezt kovetoen templomi szertartas, amit kovet egy ebed vagy vacsi, mondjuk egy szep etteremben. Nekem ez az idealis :)

23/N

2011. okt. 16. 20:48
 28/30 anonim ***** válasza:

Én igazi habos-babos, hercegnős hófehér ruhát szeretnék nagy abronccsal:

[link]

[link]

[link]

Lenne fátylam és kesztyűm is, a hajam kiengedve és begöndörítve, ezüst ékszereket viselnék. Fehér kör alakú rózsacsokrom lenne.

Emeletes, fehér színű torta (az ízét még nem tudom:) ).

Bordó, abroncsos menyecskeruhát szeretnék.

2011. okt. 16. 22:07
 29/30 anonim ***** válasza:
26%

álmaim esküvöje már félig leszervezve :)

A ruhám egyberészes pántnélkülik Mori Lé ruha lesz. Lesz fátylam és kesztyűm is. Hajam laza kontyba lesz vagy félig feltüzve. Egyenes lesz göndör hullámos haj kizárva. Cipö alacsony talpú max kicsi sarkos cipö. Magasba kb 1 órát bírnék ki. Menyecskeruha pántnélküli pöttyös térd alá érö szoknya. Hosszú abroncsos ruha kizárva. A hajamba apró fehér szatén rózsák lesznek kontytüsek. Menyecskeruhához ugyan ez pirosba. A cipö itt is lapos. A torta fehér marcipánbevonatú mélylila virágokkal díszítésnek. Az íze mind1 mert egy tortát sem szeretek :D a terem díszítése két fehér szív benne a nevünkkel az oldala mélylila organza szalaggal díszítve. Saját készítésü lesz. A terítö hófehér középen mélylila organza futó terítő. Székszoknya mélylila szalaggal. Ez csak főasztalnál lesz. Más díszítést nem erveztem. Kocsi dísz is mélylila organzából a kocsicsokor fehér rózsából lesz.

2011. okt. 17. 10:47
 30/30 anonim ***** válasza:
A csokrom fehérrózsa félkör alakú. Lesz dobócsokrom is zintén rózsa csak mélylila. Vöfély is lesz. Polgári és templomi esküvő is lesz minimális díszítéssel. A helyszín egy elegáns hotel termében lesz 2012 júniusában. 4 felnött koszorúslányom lesz mélylila ruhákban. Gyerek koszórúslány nem lesz. Bocsi h hosszú lettem :)
2011. okt. 17. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!