Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pap nem hajlandó levezetni a ceremóniát. Szerinted is ennyire sértő a ruhám?
Ebben a ruhában szeretnék az oltár elé állni:
A pap sértő jelzővel illette a ruhát és közölte, hogy ebben nem hajlandó minket összeadni. Vőlegényem unszolására mutattunk neki képet. Ő ragaszkodik a paphoz, másnál nem akar elvenni. De nekem ez a ruha tetszik, ebbe szerettem bele.
A pap nem akar egy pici dekoltázst sem és legalább térd alá kell érnie.
Ti mit tennétek? Persze megtehetném a férjem kedvéért, de csak egyszer megyek férjhez és az sem lehet olyan amilyet akarok..míg a pap nem mondta ezeket addig a férjemnek is tetszett.
Na,csak sikerült!
Szerintem is ez templomban ízléstelen, valaki írta, hogy fehérneműre hasonlít, szerintem is.
De miért akarsz ilyen közönségeseen kinézni az esküvődön?
Szerintem sem templomba való.
Nekem túl merész, de ha neked ez tetszik, akkor el kell döntened, hogy vagy templom, vagy ez a ruha. És egy templomban akkor is hideg van, ha kint 40 fok van árnyékban. Szét fogsz fagyni benne - feltéve ha beengednek egy templomba vele.
Nem lehet két ruha ha annyira ragaszkodsz ehhez? A templomba szerényebb, egyszerűbb, utána átöltözöl.
A vőlegényeddel beszéld meg, hogy a papot vagy a ruhádat akarj-e jobban. Egyébként a pap nem sértegethet, hiszen ő egy pap. Mindenképpen kell az egyházi szertartás?
Ha én lennék a helyedben, kiállnék a ruhám mellett:-)
Akkor leírom még egyszer kedves hívők, hogy a pap bácsinak sem olyan fontosak az elvei. Pénz beszél, kutya ugat.
Nem nekem kell a templomi esküvő hanem a vőlegényemnek. Nem vagyok hívő, akkor voltam először és utoljára templomban mikor megkereszteltek. Ja meg egy barátnőm esküvőjén.
Azért teszem a kirakatba, mert tetszik a ruha, jó alakom van és a vőlegényemnek is tetszik az összkép. Ne fájjon már ez neked, aki kétszer is feltette a kérdést.
Ha befagy a seggem hát befagy, ennyit megér.
Szóval lesz esküvő, templomban, a vőlegényem által választott pappal akinek már ugye nincs kifogása (:
A kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Lehet tovább mocskolódni (;
Nem vagyok prud vagy ilyesmi, de kepmutatas, amit tesztek. Teged, elhiszem, hogy nem erdekel, mert nem hiszel, de a parod ezek szerint "hivo", hogy egyezhetett bele? Nem itelkezem, csak nem ertem ezt az egeszet.
A pap tudja jol, mit tesz/tett...
A ruha egyebkent szerintem is izlestelen, max. egy sztriptiztancosnon tudom elkepzelni a legenybucsun. De izlesek is pofonok. Paptol fuggetlenul templomba nem valo. Parod hivo, tudja jol, mi az a templom es miert nem valo oda ilyen ruha.
Ettol fuggetlenul sok boldogsagot nektek!
Én megértem azt, hogy sokan szeretnek kihívóan/k*rvásan öltözködni, mert ilyen az "ízlésük", stb...
De annyi tartás lehetne egyesekben, hogy legalább a templomban megadnák a tiszteletet!
Mivel elég sok válasz van előttem, nem olvasom végig, ezért elnézést, ha valaki már írta előttem.
1. szerintem nem hiába van ez a babona, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszonyi ruhát esküvő előtt..
2. a papnak igazán semmi köze ahhoz, te sem szólhatsz bele, hogy ő milyen ruhába legyen, mikor összead.
nekem van egy olyan érzésem, hogy a vőlegényed azért ragaszkodott ahhoz, hogy mutassátok meg a papnak, mert ő nem merte a szemedbe megmondani, és lehet, előtte beszélt róla a papnak..
3.Olyan ruhába mész, ami NEKED tetszik, ha szeret, elfogad olyannak, amilyen vagy! A pap meg foglalkozzon a saját dolgával, a vőlegényed meg, szerintem...gondold meg, elég parancsolgatónak tűnik már most, akkor mi lesz később? Légy határozott, és ne hagyd magad befolyásolni!
Sok siket az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!