Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pap nem hajlandó levezetni a ceremóniát. Szerinted is ennyire sértő a ruhám?
Ebben a ruhában szeretnék az oltár elé állni:
A pap sértő jelzővel illette a ruhát és közölte, hogy ebben nem hajlandó minket összeadni. Vőlegényem unszolására mutattunk neki képet. Ő ragaszkodik a paphoz, másnál nem akar elvenni. De nekem ez a ruha tetszik, ebbe szerettem bele.
A pap nem akar egy pici dekoltázst sem és legalább térd alá kell érnie.
Ti mit tennétek? Persze megtehetném a férjem kedvéért, de csak egyszer megyek férjhez és az sem lehet olyan amilyet akarok..míg a pap nem mondta ezeket addig a férjemnek is tetszett.
Az esketés idejére tekerj magadra egy szép, ruhához illő stólát, ami elfedi a sértő részeket. :)
Ennyit bírj ki, utána viríthatsz. :)
Sok boldogságot!
határeset:/nekem tetszik,de ha belegondolsz hogy az idős rokonság is mit szólna ehhez a ruhához....
mellesleg csak nagyon jó alakhoz illik,és persze nyáron hogy ne fagy meg:D
én valami szolidabbat választanék,elvileg a mennyaszonnynak a fehér színnel a szűziességét kéne hangsúlyoznia:)
Ne haragudj meg, de ez szerintem se templomba való, pedig nem vagyok prűd. Így egyetértek a pappal.
Két dolgot tudsz tenni: vagy keresel másik papot vagy másik ruhát. A vőlegényeddel pedig beszéljétek meg, fontos hogy ő támogasson és együtt hozzátok meg a döntést.
Egy másik menya
Fedetlen vállal sem? Akkor mi a helyzet a pánt nélküli ruhákkal? Oké, hogy térd alá érnek.
Az alakommal nincs baj, 6 éve fitness edző vagyok.
12 fő a meghívottunk, egyik sem idő. A legidősebb 36 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!