Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pap nem hajlandó levezetni a ceremóniát. Szerinted is ennyire sértő a ruhám?
Ebben a ruhában szeretnék az oltár elé állni:
A pap sértő jelzővel illette a ruhát és közölte, hogy ebben nem hajlandó minket összeadni. Vőlegényem unszolására mutattunk neki képet. Ő ragaszkodik a paphoz, másnál nem akar elvenni. De nekem ez a ruha tetszik, ebbe szerettem bele.
A pap nem akar egy pici dekoltázst sem és legalább térd alá kell érnie.
Ti mit tennétek? Persze megtehetném a férjem kedvéért, de csak egyszer megyek férjhez és az sem lehet olyan amilyet akarok..míg a pap nem mondta ezeket addig a férjemnek is tetszett.
A vőlegényemnek igen is tetszik. Mondtam neki, hogy keresek másik ruhát erre ő azt mondta nem, majd elintézi.
Nemrég jött haza, egy unszolásra lekakilta a pap is a szabályokat (: Ennyit erről.
Köszönöm a válaszokat!
A ruha nem tetszik, de a kérdésedre a válasz:
Egy barátnőm is ilyen jellegű alsóban ment férjhez, és a templomi szertartásra egy tüll anyagból varrt részt gomboltak fel elölre, amit később legomboltak.
felülre pedig egy stólát javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!