Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar végre elvenni a párom?
Nem tudom, a nők többsége miért hiszi azt, hogy ha a férfi elvesz, akkor jobban szeret. A kettő egyáltalán nem függ össze.
Azt, hogy valaki szeret vagy érzed, vagy nem. Ha csak akkor hiszed el, ha megesküszik rá, az régen rossz.
A válasz írója 72% hasznos válaszokat ad,
A válasz idöpontja: 18: 21,
Képzeld el, én vagyok (he he), voltam már férjnél, sajnos elég rövid idelyig és tudom mennyit ér az "eskü" , sajnos nem gondolják ezt komolyan sokan. Ezért van ennyi válás. Akkor már a papírért nem házasodok, ha igy is jól müködik.
Köszönöm szépen a sok választ!
Hm meglepődtem mennyire sokan vagytok rosszmájúak.Elbasztad mert szültél gyereket,nem kellesz neki eléggé stb.Egyszerűen gusztustalanok vagytok,de leginkább egy férgek,amit rögtön el kell taposni.
Akik normálisan válaszoltak a kérdésemre,mert hála akad még itt normális ,azoknak köszönöm.
"Egyszerűen gusztustalanok vagytok,de leginkább egy férgek,amit rögtön el kell taposni"... ez eléggé meglepett.
Amúgy szerintem ezt pontosan így mond el neki, ahogy leírtad. Mondjuk ha a gyerekvállalással nem volt gond esküvő nélkül akkor szerintem már azt sem szégyen mondani, hogy "csak" az élettársad
Kedves érzéketlen paraszt kérdező!
Belegondoltál, hogy teljesen ismeretlen emberek milyen képet tudnak festeni a helyzetedről 4 sor információ alapján? Itt SENKI nem rendelkezik ennél több tudással rólad. Pusztán ennyiből fognak levonni következtetéseket. Én nem csodálkoznék, hogy ennyire különbözik a véleményem, ha én 100x többet tudok a helyzetről. De te ehelyett undorító módon fröcsögsz.
Ezek szerint mégis kellesz eléggé a párodnak? Bár nem cáfoltad. Most akkor ezt a feltételezést kikéred magadnak, vagy mit akartál kifejezni? Milyen alapon?
Tudd, hogy az emberek akár önkéntelenül sem az igazat mondják. A párod mondhatja, hogy a szülei miatt nem hisz a házasságban (holott ehhez elég lenne pusztán a válási statisztikákat megnézni), de közben más miatt nem vesz el. Lehet, hogy ő nem kész rá, vagy téged nem akar elvenni, vagy az a társadalommal szembemenő az alaptermészete, stb...
Javasolnék néhány mély, komoly beszélgetést az ő szüleiről, hogy hogyan élte meg a válásukat, a kapcsolatukat, előtte-utána, közben, milyen tüske maradt benne akkorról, ilyenek. Kiderülhet pl., hogy a ti kapcsolatotok milyen sokban különbözik a szüleiétől, és így akár már el is veszhet a tiltakozásának alapja. Ez csak egy lehetőség.
Tisztelettel,
Minek kérdezed, hanem tetszik a válasz?
Csak érzed, hogy nincs minden rendben, különben nem panaszkodnál vadidegeneknek.
Szerintem megfogott a párod a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!