Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem akar végre elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar végre elvenni a párom?

Figyelt kérdés
Van egy szép kisbabánk,úgymond normális anyagi körülményeink,azt mondja szeret,de NEM AKAR ELVENNI.Márpedig azért nem mert az ö szülei elváltak,és nem hisz a házasságban.Nekem nagyon rossz érzés,hogy van egy közös gyerekünk,és nem vesz el..Pláne mikor kérdezik,hogy és a férjed?Erre meg szégyenszemre azt kell mondanom,hogy nem ő csak az élettársam:(
2011. okt. 3. 17:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%
Ez van, ha a férfinak nem kellesz eléggé. Fenntartja magának a jogot, hogy máról-holnapra el tudjon hagyni titeket, már eldöntötte fejben, hogy nem ti lesztek azok, akikkel egy életen át együtt akar lenni, ez esetben fölösleges hercehurca lenne az esküvő, plusz megnehezítené a szakítást.
2011. okt. 3. 18:15
 12/31 anonim ***** válasza:
41%
Nekem 3 gyerekem van 16 éves élettársi viszonyban!!!he he he. Köszi jól vagyok, és eszem ágában sincs hogy férjhez menjek!:)))
2011. okt. 3. 18:16
 13/31 anonim ***** válasza:
48%
He-he, mert nem is kért senki, hogy legyél a felesége.
2011. okt. 3. 18:21
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, a nők többsége miért hiszi azt, hogy ha a férfi elvesz, akkor jobban szeret. A kettő egyáltalán nem függ össze.

Azt, hogy valaki szeret vagy érzed, vagy nem. Ha csak akkor hiszed el, ha megesküszik rá, az régen rossz.

2011. okt. 3. 18:24
 15/31 anonim ***** válasza:
64%

A válasz írója 72% hasznos válaszokat ad,

A válasz idöpontja: 18: 21,

Képzeld el, én vagyok (he he), voltam már férjnél, sajnos elég rövid idelyig és tudom mennyit ér az "eskü" , sajnos nem gondolják ezt komolyan sokan. Ezért van ennyi válás. Akkor már a papírért nem házasodok, ha igy is jól müködik.

2011. okt. 3. 18:39
 16/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Hm meglepődtem mennyire sokan vagytok rosszmájúak.Elbasztad mert szültél gyereket,nem kellesz neki eléggé stb.Egyszerűen gusztustalanok vagytok,de leginkább egy férgek,amit rögtön el kell taposni.

Akik normálisan válaszoltak a kérdésemre,mert hála akad még itt normális ,azoknak köszönöm.

2011. okt. 3. 19:06
 17/31 anonim ***** válasza:
84%

"Egyszerűen gusztustalanok vagytok,de leginkább egy férgek,amit rögtön el kell taposni"... ez eléggé meglepett.

Amúgy szerintem ezt pontosan így mond el neki, ahogy leírtad. Mondjuk ha a gyerekvállalással nem volt gond esküvő nélkül akkor szerintem már azt sem szégyen mondani, hogy "csak" az élettársad

2011. okt. 3. 19:13
 18/31 anonim ***** válasza:
54%

Kedves érzéketlen paraszt kérdező!

Belegondoltál, hogy teljesen ismeretlen emberek milyen képet tudnak festeni a helyzetedről 4 sor információ alapján? Itt SENKI nem rendelkezik ennél több tudással rólad. Pusztán ennyiből fognak levonni következtetéseket. Én nem csodálkoznék, hogy ennyire különbözik a véleményem, ha én 100x többet tudok a helyzetről. De te ehelyett undorító módon fröcsögsz.

Ezek szerint mégis kellesz eléggé a párodnak? Bár nem cáfoltad. Most akkor ezt a feltételezést kikéred magadnak, vagy mit akartál kifejezni? Milyen alapon?

Tudd, hogy az emberek akár önkéntelenül sem az igazat mondják. A párod mondhatja, hogy a szülei miatt nem hisz a házasságban (holott ehhez elég lenne pusztán a válási statisztikákat megnézni), de közben más miatt nem vesz el. Lehet, hogy ő nem kész rá, vagy téged nem akar elvenni, vagy az a társadalommal szembemenő az alaptermészete, stb...

Javasolnék néhány mély, komoly beszélgetést az ő szüleiről, hogy hogyan élte meg a válásukat, a kapcsolatukat, előtte-utána, közben, milyen tüske maradt benne akkorról, ilyenek. Kiderülhet pl., hogy a ti kapcsolatotok milyen sokban különbözik a szüleiétől, és így akár már el is veszhet a tiltakozásának alapja. Ez csak egy lehetőség.

Tisztelettel,

2011. okt. 3. 20:00
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
Ne törődj senkivel!Mi tíz éve élünk együtt és "én hülye" két gyönyörű gyermeket szültem a páromnak.A párom szülei állandóan verekedtek,ittak,a rendőrség gyakori volt náluk.Na ő ezért nem akar esküvőt.Én ezt megértettem és nem erőltetem.Minek,hogy legyen egy olyan esküvőm,ahol ő rosszulléttől küszködve elvesz feleségül,tök szarul érzi magát.Köszi,ebből nem kérek.Nem a papíron múlik egy kapcsolat.Ja,és csak azért elcsesztem,mert gyereket szütem?Atya ég,életem legjobb döntései voltak ezek a gyerekek,akiket terveztünk,szeretettel vártunk!!!!A bibi akkor van,ha te ezt nem tudod elfogadni,akkor inkább menekülj.De az én tapasztalatom,hogy semmi nem ezen múlik.
2011. okt. 3. 20:04
 20/31 anonim ***** válasza:
55%

Minek kérdezed, hanem tetszik a válasz?

Csak érzed, hogy nincs minden rendben, különben nem panaszkodnál vadidegeneknek.

Szerintem megfogott a párod a gyerekkel.

2011. okt. 3. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!