Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kell keresztelkednie?
Meg kell keresztelkednie
Az anyuka meg nem idióta. Ha lesz gyerekem, én sem fogom megkereszteltetni, mert azt szeretném, ha majd ő, felnőtt korában döntené el, hogy akar-e valamelyik egyházhoz tartozni avagy sem, és ha igen, melyikhez.
Az én uncsitesómék sem voltak...pénz kérdése ez az egyház...no comment, hat lóval nem húznának be egy templomba esküdni ezek miatt az álszent dolgok miatt...
Persze bérmálkozás meg minden, szart! Megfelelő számú 10ezres, na ezért nem lesz az én gyerekem se megkeresztelve az 100
Első vagyok, pontosítok:
A mi környékünkön sem a papok, sem a lelkészek nem adnak össze senkit a templomban, ha nincs megkeresztelve mindkét fél. Lehet, hogy máshol vannak olyan papok/lelkészek, akiket ez nem érdekel, de nálunk nincsenek. A tesómnak is meg kellett keresztelkednie.
Inkább te vagy idióta vallási fanatikus, miért kell lenézni azt aki lesz*rja a vallásokat?!
Nekem sincsenek megkeresztelve a lányaim, majd felnőtt korukban leöntetik magukat, ha úgy gondolják, de azért biztos nem fogják, hogy valami bigott keresztényhez hozzámehessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!