Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Január vagy februárra terveznétek e eskűvőt, de csakis polgárit, hogyha 5-6 hónapos kismamák lennétek?
Én is 5 hónapos terhes voltam, amikor férjhez mentem, alig volt pocakom, jó nagy esküvőnk volt, zenekarral, csinnadrattával, nagy ruhával, stb...
És tavaly november végén volt a lagzi.
(akkor még nem rakták ki szalagavatós ruhának, amikor én kölcsönöztem ki)
Meglepően jól bírtam az egész ceremóniát, és egész este és éjjel táncoltam. Semmi bajom nem lett, se a gyereknek.
Mi úgy voltunk, hogy ha bulizni akarunk az esküvőnkön, akkor az most legyen, a baba előtt, mert utána sajnálni fogjuk a pénzt egy "újabb" és esetleg költségesebb esküvőre, úgyhogy beleadtunk apait-anyait, és mi speciel nem bántuk meg. Nekünk nagy élmény volt!
De természetesen a ti döntésetek hogy az esküvőtök milyen lesz, az a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat!
Sok boldogságot!
ÓÓÓ, teljesen simán! :) Valóban merevített a felső része, viszont nem volt gond vele, nem volt még akkor nagy pocim (hála az égnek) és pont olyan volt a ruha, hogy ápolt és eltakart. A vendégek többen meg is kérdezték, hogy hol a baba?? Mert szinte semmi sem látszódott! :D
Nem húztuk meg a derekát, mint pl alapesetben, de így is szép volt nagyon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!