Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Január vagy februárra terveznétek e eskűvőt, de csakis polgárit, hogyha 5-6 hónapos kismamák lennétek?
Szerintem ez gyönyörű, lehetsz kismamaként is nagyin szép menyasszony, úgyhogy mindent bele! Az, hogy már férj és feleség a két szülő meg csak jó lehet.
Nem tudom...
Alapvetően én is a "házasságba érkezzen a gyerek" gondolat pártján állok, de én nagyon sajnálnám, hogy kimaradok a nagy esküvői hacacáréból. (Később már nem ugyanolyan...)
És egyébként sem esküdnék télen.
Szóval nagy valószínűség szerint nem, így nem linkelek ruhát :D
Hát én eleve "csinálni" is úgy szeretném a babát, hogy már házasok vagyunk, de ha becsúszna mégis, akkor én is inkább azt választanám, hogy szerényebb esküvő, de legyünk már hivatalosan is egy pár, amikor megszületik a kicsi, mégis csak úgy szép és hagyományos, így csinálták évszázadokon keresztül az emberek. Viszont nekem mindenképp lesz templomi is, mert hívő vagyok.
Ruhát nem linkelek, azt se tudom, hogy nézel ki, lehet, hogy totál nem passzolna hozzád. Majd a kölcsönzőben mutatnak neked, ott legalább élőben is látnak.
gyerektől függetlenül én tartanék téli esküvőt, mert semmi kedvem parádézni soha nem látott rokonokkal....
szerintem lehet éppen olyan szép, mint a nyári, nem látok sok különbséget, nem a melegtől jön meg a szerelem :D
sok boldogságot :D
Én inkább előbb tartanám, abból kiindulva, hogy most ha még jól is érzed magad, a vége nagyon nehéz lesz.
a ruha, amit az első linkelt nagyon szép, pocakosan szerintem nem választanék olyan habos-babos ruhát, inkább az ilyen lágy esésűeket nézegetném.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!