Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Január vagy februárra tervezné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Január vagy februárra terveznétek e eskűvőt, de csakis polgárit, hogyha 5-6 hónapos kismamák lennétek?

Figyelt kérdés
1-2 év múlva terveztük volna az eskűvőt,de a párom azt szeretné,ha úgy születne meg a baba hogy férj és feleség legyünk.Milyen ruhát gondoltok,és képet is linkelnétek?
2011. szept. 26. 12:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Szerintem ez gyönyörű, lehetsz kismamaként is nagyin szép menyasszony, úgyhogy mindent bele! Az, hogy már férj és feleség a két szülő meg csak jó lehet.

2011. szept. 26. 12:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom...

Alapvetően én is a "házasságba érkezzen a gyerek" gondolat pártján állok, de én nagyon sajnálnám, hogy kimaradok a nagy esküvői hacacáréból. (Később már nem ugyanolyan...)

És egyébként sem esküdnék télen.

Szóval nagy valószínűség szerint nem, így nem linkelek ruhát :D

2011. szept. 26. 12:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszoló,de nem fogod elhinni pont ezt a ruhát néztem.Nagyon szépen köszönöm a választ.
2011. szept. 26. 12:37
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Én 5 hónapos terhes voltam, pont olyan ruhám volt, mint az első válaszoló linkjében. :) Nem bántam meg, hogy így alakult, külföldön élünk, itt amúgy sem divat a nagy lagzi, inkább csak egy elegáns esküvői vacsora.
2011. szept. 26. 12:40
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

Hát én eleve "csinálni" is úgy szeretném a babát, hogy már házasok vagyunk, de ha becsúszna mégis, akkor én is inkább azt választanám, hogy szerényebb esküvő, de legyünk már hivatalosan is egy pár, amikor megszületik a kicsi, mégis csak úgy szép és hagyományos, így csinálták évszázadokon keresztül az emberek. Viszont nekem mindenképp lesz templomi is, mert hívő vagyok.

Ruhát nem linkelek, azt se tudom, hogy nézel ki, lehet, hogy totál nem passzolna hozzád. Majd a kölcsönzőben mutatnak neked, ott legalább élőben is látnak.

2011. szept. 26. 12:44
 6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,mi is majd később mikor már nagyobb lesz a baba akkor tervezzük a templomit,lagzival együtt,most csak egy vacsis,polgári eskűvőt,szűk családi körben.De most mindenki a babának örül,és nem fogja azt nézni senki,hogy milyen az eskűvő.
2011. szept. 26. 12:46
 7/16 anonim ***** válasza:

gyerektől függetlenül én tartanék téli esküvőt, mert semmi kedvem parádézni soha nem látott rokonokkal....

szerintem lehet éppen olyan szép, mint a nyári, nem látok sok különbséget, nem a melegtől jön meg a szerelem :D

sok boldogságot :D

2011. szept. 26. 12:47
 8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,ebben igazad van.
2011. szept. 26. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Én inkább előbb tartanám, abból kiindulva, hogy most ha még jól is érzed magad, a vége nagyon nehéz lesz.

a ruha, amit az első linkelt nagyon szép, pocakosan szerintem nem választanék olyan habos-babos ruhát, inkább az ilyen lágy esésűeket nézegetném.

Sok boldogságot!

2011. szept. 26. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen pocakos menyasszony akarsz lenni,akkor én is inkább előbbre tervezném az esküvőt,mikor még könnyebben mozogsz.Minél nagyobb a súly,annál fáradékonyabb leszel,legalábbis én így voltam vele.A téli esküvő is lehet szép csak oda kell figyelni,hogy melegen öltözz,főleg terhesen,mikor a babára is vigyáznod kell,nem csak magadra.A hó is meg tudja átkozni a napot.Voltam olyan esküvőn,ahol a videós nem ért oda időben,mert árokba csúszott a kocsijával.Szervezés kérdése,de gondolni kell a legrosszabbra is és kell B terv.
2011. szept. 26. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!