Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a ruháról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a ruháról? Esküvőre alkalmas? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Vacsora után át kellene majd öltöznöm, és arra gondoltam jó lesz egy ilyen is. Tudom mindenki azt mondja koktélruha kellene, de nem találtam megfelelőt. Ez deréknél öves, és egy fekete hosszú ujj van hozzávarrva. Ez jó lesz fekete nadrággal?

2011. szept. 14. 14:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Térdig érő szoknya és egy csinos szaténszerű blúz. Pl. türkizkék. Az sötét, nem túl feltűnő, de mégsem fekete.
2011. szept. 15. 13:40
 32/33 anonim válasza:
A ruha nem tükrözi az alkalom különlegességét! Érdemes egy kifinomultabb ruhát választanod. De azért a menyasszonyt ne öltözd túl. :-)
2011. szept. 17. 01:33
 33/33 anonim ***** válasza:

Ha nagyon tanácstalan vagy menj be egy esküvői ruhaszalonba és nézelódj! Lesz valami elképzelésed mit szeretnél, mit szoktak felvenni. Én felírnám az anyag nevét és megvarratnám! Azt mondják varratni olcsóbb, nézz szét kicsit. Mondjuk én esküvőre csak elmennék nem vállalnék semmit, mert nekem 5000 ft-om sincs feleslegesen esküvőre. :-(

De amit ki tudsz hozni azt próbáld meg így!

23/N

2011. szept. 17. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!