Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a ruháról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a ruháról? Esküvőre alkalmas? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Vacsora után át kellene majd öltöznöm, és arra gondoltam jó lesz egy ilyen is. Tudom mindenki azt mondja koktélruha kellene, de nem találtam megfelelőt. Ez deréknél öves, és egy fekete hosszú ujj van hozzávarrva. Ez jó lesz fekete nadrággal?

2011. szept. 14. 14:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%
nem értem miért nem mersz felvenni színesebb ruhákat,pedig biztos jól állna,mert ahogy látom nincs rossz alakod.
2011. szept. 14. 15:30
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagy felhajtás lesz az esküvő? mert akkor tényleg koktélruha.

Viszont, pl a mi esküvőnk kerti party jellegű volt, így felhajtás sem volt. Rengetegen levették a cipőjüket, és kényelmes, de elegánsabb (ehhez hasonló) ruhákban jöttek.

Hidd el, ha puccos lesz a lagzi, akkor kellemetlenül fogod magad érezni.

2011. szept. 14. 15:50
 23/33 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Ez mondjuk már jó lenne. nem tapadós, sötét a színe, igaz nem fekete, de szerintem jó lenne.

Egyébként, szerintem csinos alkatod van, már ami a képből látszik! Merj csinosan öltözködni!

2011. szept. 14. 15:57
 24/33 anonim ***** válasza:
79%
Ne hülyéskedjél már! Koszorúslányként ebben a ruhában akarsz lenni átöltözés után???
2011. szept. 14. 15:58
 25/33 A kérdező kommentje:

Hát kb 100 fős lagzi lesz egy étteremben. Én kérdeztem a menyasszonyt hogy kb miben lesz a többi lány, és azt mondta fogalma sincs, valami csinosban.

Meg hátráltat az is, hogy ugye a k.lányruhám 18.000, a fodrász, smink stb kb 5.000 + az ajándék, és akkor még vegyek egy koktélruhát 5.000-10.000 ért.

Deee tényleg sz*rul érezném magam ha mindenki nagyestélyiben lenne...

Ilyesmi?:

[link]

2011. szept. 14. 16:07
 26/33 A kérdező kommentje:

Csak nem tudom ilyesmi ruhákat hol lehet kapni?

Minden boltban kötött, téli cuccok vannak már...Ja és lehetőleg minél hamarabb kellene. :S

2011. szept. 14. 16:10
 27/33 anonim ***** válasza:
59%

én mundjuk ezt a felsot,esetleg egy discoba venném fel,nem lagziba.

A helyedben vmi hosszabb kis koktélruhát vennék magamra,vmi nagyon csinosat,hogy te legyél a legszexibb,persze a menyasszony után. :)

2011. szept. 14. 16:17
 28/33 anonim ***** válasza:
2011. szept. 14. 16:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Túl hétköznapi; a második szerintem egy fokkal jobb.
2011. szept. 14. 19:48
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen nadrágban akarsz lenni, akkor egy sokkal elegánsabb felsőt szerezz be hozzá. Valami fényesebb anyagból, de ne feketét vagy fehéret.
2011. szept. 14. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!