Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a ruháról? Esküvőre alkalmas? (kép)
Vacsora után át kellene majd öltöznöm, és arra gondoltam jó lesz egy ilyen is. Tudom mindenki azt mondja koktélruha kellene, de nem találtam megfelelőt. Ez deréknél öves, és egy fekete hosszú ujj van hozzávarrva. Ez jó lesz fekete nadrággal?
Hát ezt én is talán így hétköznapokra hordanám.
Szép elegáns egyberuha lenne jó.
egyberuha=elegáns ruha :))
nem is tudom miért írtam egyberuhát :)
Hát én nem venném fel esküvőre. Utcára esetleg, bevásárolni, stb.
Nm kell feltétlenül koktélruhának lenni, jó lesz egy elegánsabb ruha is.
Pl:
ez nem is drága, van több színben, vagy pedig
ez aztán végképp potom összeg, a feket elengáns, egy esküvőre is jó.
vagy valami hasonló, én minimum ilyesmit vennék fel esküvőre. nem is érezném jól magam, ha olyan tuhában kéne végigülnöm, amiben hétköznap rohangálok.
De ez az, hogy a térd fölé érő szoknyák nekem rövidek, mert vékonyak a lábaim. A térd alá érősekben meg olyan vagyok mint egy trampli. A pántos koktélruhákra azt mondták, hogy azt azért ne mert fázni fogok benne + nem álltak jól amiket próbáltam, mert vagy túl rövid volt, vagy a vékony lábaimmal nem mutatott jól.
A színekről meg: a ruhatáram 90%-a fekete és fehér. Nem állnak jól a színes dolgok, mert fehér a bőröm. A piros kilőve, a kék/zöld/rózsaszín/sárga nem az én színem, meg alapból nem szeretem a feltűnő dolgokat.
Áhh nem tudom mit csináljak... :/
Hát ez az, hogy nekem ez már elegáns kategória lenne, mert farmerban + pólóban, meg tornacipőben mászkálok...
Köszi a képeket, de ez nem feszülne nagyon? Nem szeretem a simulós cuccokat sem, meg lehet egy ilyen ruha táncolás közben felugrálna a combomon, nem?
Ez a ruha nagyon csinos - moziba vagy pizzázni menni. De nem esküvőre.
Kizárt, hogy nem találsz olyan egészruhát, ami jól áll neked. Nem kell rövidnek lennie, ha nem akarod, nem kell testhezálló sem, ha nem tetszik, millió féle ruha létezik, keresgélj kicsit, tuti ráakadsz valami szépre.Főleg, hogy nem is egy szimpla vendég, hanem koszorúslány leszel. Illik kicsit jobban kiöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!