Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos esküvő, vagy "szűk családi"?
Sziasztok!
Történet a következő: a párom nyár eleje óta győzköd, hogy házasodjunk össze, túl sok anyagi keretünk nincs rá, így semmiképpen sem lenne nagy lagzi.
Marad két lehetőség: a titkos, 2 tanús ceremónia, illetve a szűk család bevonása.
Páromnak nincs senkije, így nála nem kérdés, ki lenne meghívva (testvére nincs, szülei meghaltak).
Részemről már bonyolult a dolog.... Anyukám evidens, hogy jönne, de például apukámmal szörnyű a kapcsolatom, nem szívesen hívnám meg, a nővéremmel lassan 1 éve nem beszéltem, és nem is vágyom a társaságára, a nagymamám pedig (apukám anyukája) csúnya pletykákat terjeszt rólam, kétszínűnek tartom.
Tehát, hogyha a szívemre hallgatok, maximum anyukámat hívnám el. De az meg hogy néz már ki, hogy senki más nem lesz ott, csak anyu, mint vendég?
Mit tanácsoltok?
Mi a két tanúsat választottuk, de szóltunk a családnak 1 nappal előtte, hogy holnap összeházasodunk. :D Én sem akartam, fura menyasszony voltam, és a babánk miatt mentem bele végül, akkor terhes voltam már. (Külföldön élünk, itt egyszerűbb a papírmunka, ha házasok a szülők.)
Ez már lassan 1 éve volt, most tervezünk egy családi vacsora napot ezt megünnepelvén. De ezt is csak azért, mert a nagyszülőktől rengeteg pénzt kaptunk ajándékba, és úgy érezzük, ennyi jár, hogy osztozzanak velünk ezen az ünnepen.
Itt is a baba miatt "erőlteti" a párom az esküvőt, végül igazat adtam neki abban, hogyha már a kislányunk egy életre összeköt bennünket, vállaljuk fel a szerelmünket házasság formájában is.
Anyu legyen a tanúm, ez az ötlet nagyon tetszik!!!! :)
Sajnos apámat, és a tesómat nem érzem családtagnak, hosszú történet...
A lényeg, hogy az elmúlt 20 évben mindent megtettek annak érdekében, hogy pokollá tegyék az életemet, nem gondolnám, hogy megérdemelnék, hogy együtt örüljenek velem (hogyha egyáltalán tudnának örülni).
Én a titkosra szavazok..
szülők + egy éttermi kajálás semmi extra..
Lagzit ne tarts a jó népnek semmi értelme, lehet nekik sincs pénzük akkor arra kuporgatnak, nem tudnak menni..
Veszekednek stb..
Én így csináltam: anyós nálunk a Mummus ellenez mindent :)
Elmentünk párommal az államokba ott összeadtak bennünket a tengerparton ez kb 50ezerbe került és az ottani haverokat kb 10 elmentünk egy étterembe kajálni.. (100ezer)
Utána haza mentünk, ittunk (étterembe aranyáron volt a pia) azután pedig még elmentünk egy kaszinóba pár dollárt bedobtunk az automatákba.. meg gyönyörködtünk..
Mindenki jól érezte magát: ez összesen kettőnknek 1,2m került
itthon egy lagzi kerül ennyibe:
Én ezért nyaraltam 3 hétig éttermekbe jártunk, horgásztam Floridában, kirándultunk.. Nagyon jól éreztük magunkat..
Szüleim nem voltak, de támogatták az ötletet!
Anyós hoppon maradt..
Rokonok sem veszekedtek..
Szerintem ez a legjobb megoldás, most is így csinálnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!