Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez így menünek jó? Mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így menünek jó? Mennyit kell még italokra számolni egy 100-110fős lagzinál?

Figyelt kérdés

ezt a menüt állítottam össze, 5700Ft-ért kapjuk meg/fő, 10 év alatt 50%, 3 év alatt 100% kedvezménnyel:

Zöldséges sertésraguleves daragaluskával

töltött csirkecomb

Zöldséges-húsos sertéstekercs

Sertésszelet Budapest-módra

Rizs, Hasábburgonya

Káposzta saláta, vegyes saláta

Éjfélkor:

Töltött Káposzta + Maradék húsok

Ehhez még kb.ra kiszámoltuk az italokat is.

30 felnőtt férfi van, aki tuti sörözik, 5 korsó sört számoltunk fejenként, aminek 500Ft darabja

70 főre számoltam az alkoholmentes italokat, mindenkinek 7db 2dl-es üdítőt (gyerek-felnőtt egyaránt), aminek 300Ft darabja

pálinkánk, borunk van (illetve az örömapáknak), csoki likört és jégert viszünk még

a kaja 500E, a pia 300E körül jött ki. Szerintetek ez így reális?

Jó a menü, vagy valami sok, valami hiányzik? Italok elegek lesznek így?

2011. aug. 29. 18:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

hát ezt mondom én is. hogy amit én kiszámoltam, meg néztem, az akkor jó!

mert 5700 a kaja, plusz a 300.000et ha elosztom 100al, akkor az megint 3000/fő! tehát 5.700+3000 az 8700, nehogy már annyi ne legyen elég egy főre.

jégert azt gondoltam egy 5 üveggel veszünk, lesz házipálinka, meg 1-2 üveg mézes is, krémlikőrből is 4-5 üvegre gondoltam. ha megmarad, úgyis elfogy:)

2011. szept. 1. 12:00
 32/39 A kérdező kommentje:
a 10E /fő-t arra írtam, hogyha mindent beletennék, ami itt egyesek szerint "alap", akkor kb. annyira jönne ki csak a kaja:) nah most már remélem érthető volt:)
2011. szept. 1. 12:01
 33/39 anonim ***** válasza:
75%

Mi a párommal nem vagyunk vegák de nagyon szeretjük a rántott gombát és a sajtot, szóval ne így gondolkodj.

A menüsor nem tetszik, nagyon egy síkra van összeállítva.

Zöldséges a leves mondjuk ez oké de én biztos újházy tyúkhúslevest választanék.

Töltött csirkecomb az jó.

zöldséges tekercs az már megint zöldséges, nem beszélve a Budapest szeletről. Tudod hogy az is cukorborsós. Ez nem oké.tudom hogy spórolni próbálsz a kaján de ez így nem jó menüsor.

Vagy sajtot vagy gombát mindenképp raknék bele, meghagynám a töltött csirkecombot. Rántott sertésszeletet tennék a budapest helyett vagy cigány pecsenyét esetleg flekkent.

A zöldséges hústekercset kiváltanám cordon bleuval. Esetleg csirkemellből is választanék valamit.pl. roston sült csirkemellet.A mi esküvőnkön ezekből a kajákból lesznek tálak készítve.Ja és a gombát sem hagynám le.

2011. szept. 1. 14:35
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

11:10 es basszus teljesen igazad van.

Kérdező te meg ne sértődj meg de tényleg nem a legjobb a menü, szegényes és egyhangú. Te nem azt kérted hogy a pénztárcádhoz valót mondjunk hanem a véleményünket. Hívsz 30 emberrel kevesebbet vagy vársz 4 hónapot és meglesz a pénz és tudsz rendes kaját rendelni. A menüdet úgy bírálom hogy anyukám szakács én meg vendéglátó főiskolát végeztem.

Te állítottad össze magadtól vagy valaki az étteremben? Ha te akkor elmegy de ha szakember akkor elgondolkodnék hogy ott tartsam e az esküvőm ha ilyen bénák.

2011. szept. 1. 14:42
 35/39 A kérdező kommentje:

én állítottam össze, az alapján, hogy a tavalyi két esküvőn ami a családban volt, mit láttam ill. ettem. töltött csirkecomb, zengővárkonyi tekercs(az ugyan az, mint a zöldséges-húsos tekercs, nem?) és sült hús volt azokon a tálakon, valamint petrezselymes krumpli és rizs. én a petrezselymest nem szeretem, meg szerintem a sültkrumplit többen megeszik, ezért azt írtam.

akkor valaki legyen olyan kedves, és írjon nekem egy számára elfogadható menüsort!köszi

2011. szept. 1. 17:16
 36/39 anonim ***** válasza:

Már adtunk tippeket, de akkor leírom,hogy én még mit tennék hozzá!

Leves: legyen tyúkhús leves. Elég sok helyen két fajta van, de legyen most egy, ezen nem múlik.

A főétel az oké, de én tényleg kiegészíteném rántott sajttal, meg gombával. Ha belegondolsz, ez nem dobja meg annyival az árat, hiszen nem is hús.

Köret: lehetne pluszban roston zöldségkörte. Szintén párforintos plusz, hiszen zöldség, de ha mégis valaki vega, annak jól esik. Tehát legyen rizs, krumpli (ahogy szeretitek),plusz roston zöldség!

Desszert: apró süti, vagy bármilyen édes. Hiába van menyasszonyi torta, akkor is kell valami desszert.

Én a piára is azt mondom továbbra is,hogy kevés. Az lesz a baj,hogy a násznép azt fogja gondolni,hogy na ezeknek is az volt a lényeg,hogy minél kevesebből megússzák, de mi meg hozzuk ide nem kevés pénzért az ajándékot. Kell,hogy legyen töményből választék. Nálunk sem fogyott el az összes. Megmondtuk a pultosoknak,hogy úgy bontogassák fel,hogy mondjuk már reggel 3 cl-ért ne bontson fel egy üveget. Tehát ha a nagyker visszaveszi, akkor érdemes elhozni, hátha mégis szükség van rá!

2011. szept. 1. 18:47
 37/39 A kérdező kommentje:
a süti az alap, meg talán már írtam is, hogy családi megoldású lesz, ezért nem számoltam bele a menübe. A gombát lehet beleteszem, ha ennyire mondjátok, de ez a roston zöldség nem tudom...én ilyet még sose láttam:S francia vagy károlyi saláta esetleg?
2011. szept. 1. 20:00
 38/39 anonim ***** válasza:
Ok, akkor roston zöldség helyet legyen franciasaláta. Na az már jó.
2011. szept. 1. 20:45
 39/39 anonim ***** válasza:

az én menüm a következő lenne:

újházi tyúkhúsleves, de mondjuk a a ragu leves is jó

Palatinusz lenne vagy sima pörkölt krumplival

rántott hús (sertés és csirke)

rántott gomba és sajt

töltött csirke vagy fasírt, esetleg mindkettő

köretnek petrezselymes és sima krumpli, rizs esetleg majonézes cucc

savanyúságok

süteménynek 2-3 féle édes és sós sütemény, +a torta

nyilván ez is csak elképzelés, lehet, hogy nem kell ennyi, vagy a rántott csirkét vagy a töltött csirkét kihagynám, hiszen lesz rántott hús és gomba, sajt. pörkölt mindenképp lenne, de lehet, hogy csak egy féle.

Éjfélkor meg töltött káposzta :D

2011. szept. 2. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!