Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így menünek jó? Mennyit kell még italokra számolni egy 100-110fős lagzinál?
ezt a menüt állítottam össze, 5700Ft-ért kapjuk meg/fő, 10 év alatt 50%, 3 év alatt 100% kedvezménnyel:
Zöldséges sertésraguleves daragaluskával
töltött csirkecomb
Zöldséges-húsos sertéstekercs
Sertésszelet Budapest-módra
Rizs, Hasábburgonya
Káposzta saláta, vegyes saláta
Éjfélkor:
Töltött Káposzta + Maradék húsok
Ehhez még kb.ra kiszámoltuk az italokat is.
30 felnőtt férfi van, aki tuti sörözik, 5 korsó sört számoltunk fejenként, aminek 500Ft darabja
70 főre számoltam az alkoholmentes italokat, mindenkinek 7db 2dl-es üdítőt (gyerek-felnőtt egyaránt), aminek 300Ft darabja
pálinkánk, borunk van (illetve az örömapáknak), csoki likört és jégert viszünk még
a kaja 500E, a pia 300E körül jött ki. Szerintetek ez így reális?
Jó a menü, vagy valami sok, valami hiányzik? Italok elegek lesznek így?
Én írtam, hogy megkérdeztem, felsoroltam neki a mennyiséget azt mondta ez így rendben van, mert nem fog mindenki inni, szóval lesz, aki többet iszik, lesz,aki semmit. üdítővel ugyanígy.
Szóval rendben van :) Meg írtad, hogy lesznek, akik boroznak, akkor máris oké a sör mennyisége.
Persze te ismered a vendégsereget, ez egy átlagos dolog, van, ahol sokkal kevesebb fogy, ahol viszont nagyon mulatós,hámból kirúgós társaság van, ott elfogyhat több is :)
szerintem meg 2 fajta tömény elég...amiket italcsomagokat néztem, abban is pálinka, wisky, meg krémlikőr van. nálunk meg pálinka-jéger-krémlikőr lesz. amúgy sem azért kell elmenni egy esküvőre szerintem, hogy mittudoménmilyen flancos rövideket igyunk. és ha valaki megkóstolja mind a kettőt, az pontosan bőven elég lesz, nem kell összeinni mindent. Márpedig az emberek olyanok, hogy ha ingyen van, miért ne kóstolja meg? Ha meg végigiszik mindent, ami van, és lesz mondjuk 8 féle rövid, az akkor 4 deci tömény....nem szeretném, ha hajnal kettőre mindenki kidőlne.
utolsó előttivel teljesen egyetértek! akinek nem elég a választék, az csessze meg...;) sajnos nem futi 8 féle főételre, 25fajta üdítőre stb. de ez a választék szerintem teljesen megfelelő. Még soha senki nem maradt éhen, holott még egyszer sem voltam olyan lagziban, ahol rántott gomba lett volna a menü...
Az ilyeneket soha nem értettem. Felteszel egy kérdést, de rohadtul nem érdekel senki válasza, mert már régen eldöntötted,hogy amit te kigondoltál az jó.
Nekem meg az a véleményem,hogy ha nem telik rá,akkor kevesebb embert kell meghívni. Tehát ha dönteni kell,hogy kevesebb vendég, de azokat normálisan kiszolgálni, vagy hívjunk meg mindenkit, de spórolni kell mindenen...
Nyilván ha te ezt választod,akkor oké!
Egyébként elég rosszul számolsz! A 10 ezer/főben a pia benne van! Egyébként ez sem szentírás, max.-ra szoktak ennyit számolni. Mi nemrég az egyik legjobb barátunk esküvőjén nem szar helyen, nagyvárosban, megkérdeztük, piával együtt (koktélbár is volt), jött ki 7000 forint/ főre!
17 ezer/ fő! Ez honnan jött? Egy elit budai étteremben jön ki kb. ennyire, a tiétek meg gondolom nem ott lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!