Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez így menünek jó? Mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így menünek jó? Mennyit kell még italokra számolni egy 100-110fős lagzinál?

Figyelt kérdés

ezt a menüt állítottam össze, 5700Ft-ért kapjuk meg/fő, 10 év alatt 50%, 3 év alatt 100% kedvezménnyel:

Zöldséges sertésraguleves daragaluskával

töltött csirkecomb

Zöldséges-húsos sertéstekercs

Sertésszelet Budapest-módra

Rizs, Hasábburgonya

Káposzta saláta, vegyes saláta

Éjfélkor:

Töltött Káposzta + Maradék húsok

Ehhez még kb.ra kiszámoltuk az italokat is.

30 felnőtt férfi van, aki tuti sörözik, 5 korsó sört számoltunk fejenként, aminek 500Ft darabja

70 főre számoltam az alkoholmentes italokat, mindenkinek 7db 2dl-es üdítőt (gyerek-felnőtt egyaránt), aminek 300Ft darabja

pálinkánk, borunk van (illetve az örömapáknak), csoki likört és jégert viszünk még

a kaja 500E, a pia 300E körül jött ki. Szerintetek ez így reális?

Jó a menü, vagy valami sok, valami hiányzik? Italok elegek lesznek így?

2011. aug. 29. 18:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy megkérdeztem, felsoroltam neki a mennyiséget azt mondta ez így rendben van, mert nem fog mindenki inni, szóval lesz, aki többet iszik, lesz,aki semmit. üdítővel ugyanígy.

Szóval rendben van :) Meg írtad, hogy lesznek, akik boroznak, akkor máris oké a sör mennyisége.

Persze te ismered a vendégsereget, ez egy átlagos dolog, van, ahol sokkal kevesebb fogy, ahol viszont nagyon mulatós,hámból kirúgós társaság van, ott elfogyhat több is :)

2011. aug. 30. 17:12
 22/39 A kérdező kommentje:
nah, akkor most egy kicsit megnyugodtam:) köszi, hogy megkérdezted!
2011. aug. 30. 17:42
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit :)
2011. aug. 30. 17:42
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, sztem tökre nem szegényes a menü. Aki ennyi kajából nem tud választani, az csessze meg. :) Már bocs. Nem lesz pörkölt és kész. Nem tudom, de olyan röhejes, amikor a násznép nem a megszokott lakodalmat kapja, egyből zúgolódik. Pl nem mulatós zenét kap, vagy nem kap pörköltet. Nekünk sem megszokott lakodalmunk lesz, de már most, hogy kérdezősködnek a rokonok, h mi is lesz pontosan, látom egyik másik fején, hogy nem annyira tetszik neki az ötlet. Én különben is hányok a tucatlagziktól. Elég rossz, hogy alig van olyan lakodalom, ami egyedi, ami különleges, de nem azért, mert puccos, és drága, hanem mert más.
2011. szept. 1. 00:06
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
A kaja még valahogy elmegy. De pia akkor is kevés! Nem arról van szó,hogy koktélbárt kell csinálni, de két fajta tömény, az akkor is kevés egy lagzira. Meg csak sör és bor!
2011. szept. 1. 06:20
 26/39 A kérdező kommentje:

szerintem meg 2 fajta tömény elég...amiket italcsomagokat néztem, abban is pálinka, wisky, meg krémlikőr van. nálunk meg pálinka-jéger-krémlikőr lesz. amúgy sem azért kell elmenni egy esküvőre szerintem, hogy mittudoménmilyen flancos rövideket igyunk. és ha valaki megkóstolja mind a kettőt, az pontosan bőven elég lesz, nem kell összeinni mindent. Márpedig az emberek olyanok, hogy ha ingyen van, miért ne kóstolja meg? Ha meg végigiszik mindent, ami van, és lesz mondjuk 8 féle rövid, az akkor 4 deci tömény....nem szeretném, ha hajnal kettőre mindenki kidőlne.

utolsó előttivel teljesen egyetértek! akinek nem elég a választék, az csessze meg...;) sajnos nem futi 8 féle főételre, 25fajta üdítőre stb. de ez a választék szerintem teljesen megfelelő. Még soha senki nem maradt éhen, holott még egyszer sem voltam olyan lagziban, ahol rántott gomba lett volna a menü...

2011. szept. 1. 07:38
 27/39 A kérdező kommentje:
teszem hozzá, ha ehhez még jönne a szokásos mártás, pörkölt, rántott gomba, rántott sajt, többféle saláta az éjféli húsokhoz, akkor kb 10E Ft lenne a kaja/fő. Szerintem az rengeteg. Ha étterembe mész, sem költesz ennyit egy személyre kajára, és itt többet eszel, mint az étteremben, plusz, inni is fognak, szóval a kettő együtt kb. 17E.re jön ki mindennel együtt (az ott fogyasztott+vitt italok) sütivel együtt, ami 100főnél 1.700.000Ft-ot jelentene. 110 főre...csak az étterem...na gondolkozzunk már...
2011. szept. 1. 07:41
 28/39 anonim ***** válasza:
75%
és a töményből mennyit veszel? én ezzel vagyok gondban... jégert én is szeretnék, mennyit számoltál?
2011. szept. 1. 10:50
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneket soha nem értettem. Felteszel egy kérdést, de rohadtul nem érdekel senki válasza, mert már régen eldöntötted,hogy amit te kigondoltál az jó.

Nekem meg az a véleményem,hogy ha nem telik rá,akkor kevesebb embert kell meghívni. Tehát ha dönteni kell,hogy kevesebb vendég, de azokat normálisan kiszolgálni, vagy hívjunk meg mindenkit, de spórolni kell mindenen...

Nyilván ha te ezt választod,akkor oké!

2011. szept. 1. 11:10
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként elég rosszul számolsz! A 10 ezer/főben a pia benne van! Egyébként ez sem szentírás, max.-ra szoktak ennyit számolni. Mi nemrég az egyik legjobb barátunk esküvőjén nem szar helyen, nagyvárosban, megkérdeztük, piával együtt (koktélbár is volt), jött ki 7000 forint/ főre!

17 ezer/ fő! Ez honnan jött? Egy elit budai étteremben jön ki kb. ennyire, a tiétek meg gondolom nem ott lesz!

2011. szept. 1. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!