Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez így menünek jó? Mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így menünek jó? Mennyit kell még italokra számolni egy 100-110fős lagzinál?

Figyelt kérdés

ezt a menüt állítottam össze, 5700Ft-ért kapjuk meg/fő, 10 év alatt 50%, 3 év alatt 100% kedvezménnyel:

Zöldséges sertésraguleves daragaluskával

töltött csirkecomb

Zöldséges-húsos sertéstekercs

Sertésszelet Budapest-módra

Rizs, Hasábburgonya

Káposzta saláta, vegyes saláta

Éjfélkor:

Töltött Káposzta + Maradék húsok

Ehhez még kb.ra kiszámoltuk az italokat is.

30 felnőtt férfi van, aki tuti sörözik, 5 korsó sört számoltunk fejenként, aminek 500Ft darabja

70 főre számoltam az alkoholmentes italokat, mindenkinek 7db 2dl-es üdítőt (gyerek-felnőtt egyaránt), aminek 300Ft darabja

pálinkánk, borunk van (illetve az örömapáknak), csoki likört és jégert viszünk még

a kaja 500E, a pia 300E körül jött ki. Szerintetek ez így reális?

Jó a menü, vagy valami sok, valami hiányzik? Italok elegek lesznek így?

2011. aug. 29. 18:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy. Rokonaim lakodalmas zenészek, majdnem mindig pörköltet esznek és eddig csak húgomat hányatta meg, de őt is azért, mert többet evett, mint a 110 kilós unokatestvérem :D ( Húgom 60 kg)

A sört,üdítőt ilyesmit előre kell kifizetnetek? Mert ha nem, akkor inkább utólag rendezzétek és amennyi fogyott annyit fizettek.

2011. aug. 29. 20:32
 12/39 A kérdező kommentje:

persze, utólag, de azért mégis jó lenne tudni, hogy mennyi lesz a vége kb.-ra...:S

az éjféli menüvel kapcsolatban még változhat a dolog, de akkor sem preferálom a pörköltet...:S

2011. aug. 29. 20:35
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
Fejenként kb 2 liter víz vagy szénsavas üdítő kell minimum.
2011. aug. 29. 20:37
 14/39 anonim ***** válasza:
88%

Jaja minimum 2 liter üdítő fejenként.

A töltött káposztával az a baj, hogy semmi hagyománya, bárki tud otthon egy jót főzni.

A pörköltet egyébként sem éjfélkor szokták tálalni, hanem vacsorakor és akkor ez is egy választható kaja lenne. Éjfélre én sültes tálat csináltatnék.

2011. aug. 29. 20:40
 15/39 anonim ***** válasza:
90%
Ja és 10-15 üveg sörrel minimum számolj,de fél óra múlva úgyis fel kell hívnom unokatesómékat, ők rengeteg ilyet szerveztek, megkérdezem tőle mennyit szoktak egy emberre számolni és megírom.
2011. aug. 29. 20:41
 16/39 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2011. aug. 29. 21:20
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
szia! ez engem is érdekel, én is ezzel vagyok iszonyatosan bajba. mármint a piával inkább. mi kb zenekarral mindennel együtt 75-80-an leszünk. a sör sok lesz, lesz bor és pálinka, após borász. viszont a töménnyel vagyunk bajba. itt még a nők is van, hogy isznak, nem tudom, mennyit érdemes megvenni. nagykerből szándékozunk, de nem tudom, mennyit kéne.10 liter körül vennék szivem szerint, legfeljebb visszavisszük. De nem akarok túlzásokba sem esni, de nem akarom azt sem, hogy kevés legyen.
2011. aug. 30. 10:58
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Na megkérdeztem, azt mondták átlagban jó, amit számoltál, mert lesz, aki nem iszik, lesz, aki többet iszik.
2011. aug. 30. 12:12
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon őszintén? Nekem mind a kaja, mind a pia választék szegényes.

Én a pörköltet nem hagynám ki. Rántott sajtot, gombát alap,hogy tennék. Zöldségköretet sem hagynám ki! Saláta még talán oké! Éjfélire is kell saláta, ide nyugodtan mehetne valami majonézes saláta is.

Ital: 5 üveg sör, főleg melegben, nem olyan sok. És mi van ha többen is azt innának a meleg miatt.

Az üdítőt még talán oké, bár ha abból indulok ki,hogy mi most voltunk lagziban és csak én ittam meg éjfélig 4 kis üveges kólát, akkor egész éjszakára nem valami sok!

Nekem a tömény választék nagyon kevés. Unicum, whiskey szerintem alap, de még a Bacardit is bevenném. Pezsgő is szokott lenni!

2011. aug. 30. 15:50
 20/39 A kérdező kommentje:

persze, alap, meg kéne, meg bevennéd, csak az a baj, hogy az én pénztárcám ezt nem engedi meg.

aki írta, hogy megkérdezi valamelyik rokonától! Mit mondott, mennyi szokott lenni? Úgy egy sacperkábé darabszámot/fő nem tudodtt mondani? köszi, hogy megkérdezted!

Nálunk se vega, se lisztérzékeny, megkérdeztük!

2011. aug. 30. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!