Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány liter üditőt kell számolni / fő?
Te ismered a társaságot, hogy mit fognak inni. Szerintem ha 2-3 decit számolsz fejenként az bőven elég, mert a legtöbben egy korty üdítőt sem isznak, csak bort és sört.
2009. júl. 11. 19:37
2/14 anonim válasza:
2009. júl. 11. 19:42
én első
De, a gyerekek isznak, de az kijön a többiből.
Nálunk 350 ember volt, jópár gyerek (természetesen ők csak egy darabig) 2 deci üdítővel számoltunk, megmaradt egy csomó.
2009. júl. 11. 19:44
4/14 A kérdező kommentje:
kettőőő deci?
nem kevés az egy kicsit?
350 fő x 2 dl az pontosan annyi, mint 700 dl, vagyis hetven liter üdítő. 35 üveg, azaz hat karton/rekesz.
Ez - amennyiben a társaság átlagéletkora nem "gyermeteg" - bőven elegendő. Ugyanis a legtöbb felnőtt két deci üdítőt SEM iszik meg. És ez kompenzálja egyes személyek fél-egy literes fogyasztását is.
De ha tudsz olyan helyet, ahonnan "bizományba" odaadják az üdítőt (azaz a megmaradt egész üvegeket visszaveszik), akkor számolj négy decit, azaz hozz el 12 láda üdítőt. Max. több, mint a felét megsétáltatod. Igaz jobb a több, mint a kevesebb!
2009. júl. 11. 20:51
milyen alkalomra? Nagyobb vendégséghez nagyon kevés a 2 dl üdítő, főleg ha meleg is van.. A mi esküvőnkön (csak szűk családi ebéd volt)fél liter üdítőt számoltunk fejenként és kellett még rendelni ezen felül is...
2009. júl. 11. 21:06
7/14 A kérdező kommentje:
esküvő kategoriáb airtan, sztem a 2dl kevés, pláne egy augusztusi dög meleg napon. nem az alkoholokról beszéltem, hanem az alkohol mentes italokról.
bocsi nem láttam a kategóriét:P:) fél litert nyugodtan számolhattok a nem alkoholt ivó emberekre!
2009. júl. 11. 21:15
9/14 A kérdező kommentje:
húha...nekünk nemrég volt az esküvőnk.nagyon meleg volt,de így is a jó hideg sör fogyott:P:)vegyétek számításba szerintem azt is,hogy a társaságnak a férfi v. a női része nagyobb,hányan hoznak gyerekeket,és akkor ahhoz kalkuláljatok.mi úgy számoltunk hogy férfiak2dl,nők3dl,gyerekek4dl..persze emellett volt még ásványvíz,nagyon meleg volt ,és ez nagyon fogyott(a dör mellett,mint írtam..:)).és megmaradt4üveg üdítő,ami szerencsére nem nagy veszteség:)...nálunk azért a legjobb haverom készenlétben volt hogy ha gond van akkor ugorjon már le a tesc.ba..:D:)de szerencsére minden okés volt:)szerintem ha ti is hasonlóképp számoltok,semmi gond nem lesz.de ha bő a keret amiből gazdálkodtok,akkor számoljatok nyugodtan fél liter/fővel.max ha megmarad adtok apóséknak anyóséknak,ha jönnek a vendégek jó lesz,meg nektek is otthon:D:)sok boldogságot nektek:)
2009. júl. 11. 21:53
Kapcsolódó kérdések: