Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki később megbánta hogy megházasodott? Ha igen akkor miért?
En nem bantam meg, hogy meghazasodtam. Boldog vagyok. Persze minden kapcsolatban vannak neha nezetelteresek, ez termeszetes, hisz nem robotok vagyunk, hanem 2 ember 2 kulonbozo szemelyiseggel akkor is, ha hasonlitunk.
Utolso: a valas sosem jo, de jobb elvalni fiatalon, mert van eselyed ujra kezdeni az eletedet, de egy 40-50 eves ember 2-3 gyerekkel kinek kell? Foleg ha no..
Pff utolsó hogy beszélhetsz így anyukádról? Hidd el nem jelent semmit h logikusabban tudsz gondolkodni, attól még egy butább ember is lehet értékesebb személyiség. Anyukád felnevelt és biztosan szereti is a gyerekeit, míg te fiatal vagy, soha nem kellett döntéseket hoznod nincs is jogod őt 1-2 rossz döntés miatt elítélni.
Amúgy meg falun ha vki terhes lesz legtöbbször összeházasodnak. Igen a szégyen elkerülése miatt, de ma már ez nem így van. ha egy pasi felcsinál vkit simán lelép utána. és az én ismerőseim közül azok a párok akik terhesség miatt házasodtak össze azok rég elváltak =/ ezek a kapcsolatok kudarcra vannak ítélve.
és az nagyon jó dolog h tanulsz mások hibáiból de anyukád nem hozott egetrengetően rossz döntést, a naivitása és a rossz férje miatt sztem nem lehet elítélni.
"én megbántam ,mert minden férfi a f..ka után fut és egy idő után megcsal. Én amikor megtudtam kidobtam Ennyi!"
Ezt én is írhattam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!