Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki később megbánta hogy megházasodott? Ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés
Én nem házasodtam még meg csak kíváncsi vagyok hogy esetleg van e olyan aki ezt be meri vallani vagy vállalni?
2011. aug. 6. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

En nem bantam meg, hogy meghazasodtam. Boldog vagyok. Persze minden kapcsolatban vannak neha nezetelteresek, ez termeszetes, hisz nem robotok vagyunk, hanem 2 ember 2 kulonbozo szemelyiseggel akkor is, ha hasonlitunk.

Utolso: a valas sosem jo, de jobb elvalni fiatalon, mert van eselyed ujra kezdeni az eletedet, de egy 40-50 eves ember 2-3 gyerekkel kinek kell? Foleg ha no..

2011. aug. 7. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Én még távol vagyok a házasságtól, de édesanyám nem bánta meg, hogy megházasodott. Nagyon szerették egymást a férjével, de ő aztán sajnos meghalt, így évek múltán jött egy új férfi, az apám. Vele már nem házasodott össze, és szerintem jól tette.
2011. aug. 7. 17:35
 13/18 josek ***** válasza:
100%
én 23évesen nősültem, és megbántam,, ez első pár év jó volt aztán elromlott, és elváltunk 5 év mulva, csak vita volt, azóta van párom született egy lányom, de nösülni soha nem fogok az tuti
2011. aug. 8. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
én megbántam ,mert minden férfi a f..ka után fut és egy idő után megcsal. Én amikor megtudtam kidobtam Ennyi!
2011. aug. 11. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:
25%
Háát. Azén szüleim elcseszték. Anyám fiatalon hozzá ment apámhoz, mert egy naiv kis pcsa volt/még mindig az. Apám csak azért vette el, mert anyám terhes lett, de a hlye anyámnak ez eszébe sem jutott. 82'-ben hagyjad már. Igazi hlye falusi liba. A válás után pedig megszívta a felnőtt fia, a 14 éves lánya, az akkor 6, most már 14 éves lánya (én), és az akkor 2 éves fia. Mert ő akkor hlye volt, és azt hitte szeretik, nem pedig csak a szégyen elkerülése miatt vették el. Ez egyértelmű, mert apám esküvő előtt, és után is félrelépett. Nem is egyszer. Én biztos nem leszek naiv és nem rontom le az ambícióimat egy idióta miatt. És tudjátok mi a legjobb? Anyám azt hiszi, hogy okosabb lett, pedig a családunk pszichológus barátja is megmondta, hogy intelligenciában megrekedt egy hlye tinédzser szintjén, én pedig 12 éves korom óta túlszárnyalom őt relativitás, ész és logika terén.
2011. aug. 11. 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Pff utolsó hogy beszélhetsz így anyukádról? Hidd el nem jelent semmit h logikusabban tudsz gondolkodni, attól még egy butább ember is lehet értékesebb személyiség. Anyukád felnevelt és biztosan szereti is a gyerekeit, míg te fiatal vagy, soha nem kellett döntéseket hoznod nincs is jogod őt 1-2 rossz döntés miatt elítélni.

Amúgy meg falun ha vki terhes lesz legtöbbször összeházasodnak. Igen a szégyen elkerülése miatt, de ma már ez nem így van. ha egy pasi felcsinál vkit simán lelép utána. és az én ismerőseim közül azok a párok akik terhesség miatt házasodtak össze azok rég elváltak =/ ezek a kapcsolatok kudarcra vannak ítélve.

és az nagyon jó dolog h tanulsz mások hibáiból de anyukád nem hozott egetrengetően rossz döntést, a naivitása és a rossz férje miatt sztem nem lehet elítélni.

2011. aug. 11. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Jézusom,te mennyire nem tiszteled azt,aki a világra hozott...Remélem veled ugyanez történik ....
2011. aug. 11. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:

"én megbántam ,mert minden férfi a f..ka után fut és egy idő után megcsal. Én amikor megtudtam kidobtam Ennyi!"

Ezt én is írhattam volna...

2011. aug. 11. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!