Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki később megbánta hogy megházasodott? Ha igen akkor miért?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
Jó de miért nem működnek?Akkor itt a mai világban átértelmeződnek a dolgok,mert kb 20 házasságból kb 10 válással végződik!!
Miért nem működnek mi lehet a titka a jó házasságnak?
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:54
Akkor írd le az volt a kérdés!!:)Nem baj ha hosszú próbáld meg le rövidíteni!
A házasság sosem könnyű.. és szerintem a mai emberek feladják, a könnyebb utat választják ha nem úgy alakulnak a dolgok mint ahogy eltervezték. régebben meg tényleg jóban rosszban kitartottak egymás mellet.
na meg lehet az is közre játszik h sokkal értékvesztettebb a mai világ, nem tiszteljük egymást annyira.
olyan szép amikor azt írja valaki h 10-20 év után is ugyanúgy szereti a párját, na de sajna nem tudom mi ennek a titka, még én sem házasodtam
Egy házasságban nagyon sokat kell nyelni mindkét félnek. Sokszor van olyan, hogy valami nem tetszik a párom viselkedésében, pl. nem úgy mosogat, ahogy én szoktam, máshová teszi a körömvágó ollót, nem csinál meg valamit, amit kérek. Ha ilyenkor mindig patáliát csapnék, az senkinek sem lenne jó. Ráadásul az emberek változnak. Mi 14 éve vagyunk házasok, 3 gyerek van. Mikor összejöttünk én 18, a párom 20 éves volt. Azóta 17 év telt el. A mai 35 éves önmagamat össze sem lehet hasonlítani a 18 éves énemmel. Mások a vágyaim, az álmaim, a céljaim, rengeteg dolgot másképpen látok és rengeteg dolgot tapasztaltam, a férjem ugyanígy. Tulajdonképpen lutri az egész, hogy vajon számodra jó irányba változik-e majd a párod. Az ember a fél életét a munkahelyén tölti és a barátokkal. Az, hogy a munkatársak, barátok révén milyen ingerek érik, sokban befolyásol. Nekünk szerencsénk volt, de sokan járnak pórul.
Az, hogy egy házasság tönkremegy, nem jelenti azt, hogy ne választott volna jól bármelyik fél, amikor összejöttek. A házasság pillanatában lehet, hogy ő volt a tökéletes pár, de az emberek változnak. Ehhez vagy alkalmazkodik a másik fél vagy nem.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:31
Hmm ez egész jó hozzászólás én is így gondolom amúgy!
Hiába van meg valakinek mindene és nincsenek anyagi gondjai és jó munkája van,attól még az ember változik az érzései és lelkileg is sok dolgon megy át ami megváltoztathatja a személyiséget és az élethez való hozzá állást.
Ez valóban lutri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!