Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek már van 3 gyereke, két anyától?

Figyelt kérdés

A gyerekek: 12, 16, 18 évesek. A férfi kétszer volt nős.

A férfi 40 éves, a menyasszony most 37, és még nincs gyereke.

2011. júl. 30. 13:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
77%

Te is előbb utóbb szeretnél egy (saját) gyereket, mert abban a korban vagy. De azért az szép gyűjtemény lenne a pasinak, 4 gyerek 3 különböző nőtől.

Téged nem foglalkoztat az, hogy miért hagyták el az előző feleségei? Ráadásul ugye ők mindig képben lesznek, és mint a mellékelt ábra mutatja a gyerek sem garancia arra, hogy te nem kerülsz az előzőek sorsára.

Akármennyire is szeretném nem mennék hozzá, max együttélésről lehetne szó, amiből akármikor ki lehet lépni, ha baj van (kivéve ha veled is összejön egy csemete). Meg azért más gyerekét nevelni...., nekem tuti nem menne, de hát te tudod. Nézd reálisan a dolgokat.

2011. júl. 30. 14:53
 22/38 anonim ***** válasza:
85%
Ezek elég nagy gyerekek, akik ha összefognak eléggé megtudják fúrni az új anyucit. Barátnőm is elvált pasihoz ment hozzá, van egy tinilánya a pasinak és tökre féltékenykedik, meg ki akarja sajátítani az apját, ami valljuk be egy házasságban nem megy, hogy nem figyelnek egy nőre eleget. Csak felőrölne a dolog.
2011. júl. 30. 14:56
 23/38 anonim ***** válasza:
Én azt venném elsősorban figyelembe, hogy a férfi milyen apa és akar-e még gyereket. Mivel én nem tudnám elképzelni az életemet gyerek nélkül, így 37 évesen eléggé sürgetne az idő ebben az ügyben. Ha a férfi jó apa, akkor nem foghatok mellé, mert ha még szét is megyünk valamikor tudni fogom, hogy a jól választottam apát a gyereknek, neki biztosan jó lesz még akkor is, ha nem tudjuk együtt felnevelni. Viszont tegyük hozzá, hogy nekem van saját lakásom, autóm és jól fizető állásom, így adott esetben fel tudnék nevelni egyedül is 1-2 gyereket.
2011. júl. 30. 15:20
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazasodtam volna ossze ilyen ferfival. Elsosorban nem a gyerekek miatt, hanem mert mar 2-szer volt hazas es mindket kapcsolata tonkrement. Ez nem lehet veletlen es ahogy no a valasok szama, annal valoszinubb, hogy a kovetkezo hazassaga is valassal vegzodik, mert konnyebben feladja. A statisztikak egyertelmuen mutatjak, hogy 3-dik hazassag eseten a valas kockazata tobbszor ahhoz kepest, aki meg sosem valt. Meg ha valaki egyedulallo, talal ennel jobb helyzetben levo embert akar ferfi, akar no. Ha a no akar gyereket, mastol is lehet sajatja. Esszerubb lenne olyantol vallalni, akinek nincs meg ennyi gyereke, mert a sajat gyerekre nem fog sok ido jutni. De ahogy mondtam nalam az lenne a nyomos ok, hogy mar 2-szer elvalt. En ilyen emberrel nem allnek ossze. Nem tud majd ugy megbecsulni ugy, mint akinek nincs ilyen "multja".
2011. júl. 30. 15:21
 25/38 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a 37 éves egyáltalán nincs kifutva az időből, már nem a középkorban élünk, amikor 50 éves korukban meghaltak az emberek. Egy átlag nő 75 éves koráig él, aki vigyáz magára, még tovább. Ismerek olyat, aki 40 évesen szült először, nem is egyet, nagyon jó anya (úgyis ez a trend, mert ma már a nők nagy része nem akar 20-25 évesen házicseléd lenni - saját háttér nélkül gyereket vállalni pedig ezt jelenti).

Ezt csak azért írtam, hogy nehogy csak azért házasodj össze ezzel a krapekkal, mert már öregnek érzed magad, és attól félsz, hogy nem lehet már gyereked. Egy ilyen apánál egyébként szerintem még a spermabank is jobb.

2011. júl. 30. 16:37
 26/38 timar1979 válasza:
100%
Az én páromnak is van két gyereke két anyától. Az elsőt éppen most pereltük el az anyától, mert róla kiderült, hogy skizofrén, A másik gyerekne az anyja "elfelejtett" szólni, hogy terhes, vagyis szólt, de már túl későn. Nekünk is van egy 5 éves közös kisfiúnk. Nem biztos, hogy mindig a férfi a hibás!
2011. júl. 30. 17:57
 27/38 anonim ***** válasza:
Nem. Nem tartom az ilyet megbízhatónak, szeretném, ha a férjemnek én szülnék csak gyereket. Másrészt aki kapásból két helyre fizet gyerektartást, elég jól kell keressen, hogy még velem is családot vállalhasson...
2011. aug. 20. 22:39
 28/38 anonim ***** válasza:
Össze. Ez nálam inkább főleg a pasi személyiségétől függ, és nem attól, hogy hány gyereke van hány anyától.
2011. aug. 20. 23:10
 29/38 anonim ***** válasza:

A 3. hozzászóláshoz:

"a pasinak új nője van, a felesége pedig kapkod munka és lakás után."

Miert? A ferfi olyan valami, "ami" helyettesiti a munkát és a lakást? Tehat számára élete derekán egy uj szituacio az, hogy kell valahol lakni, es kell valamilyen hivatás? :D

35L

2011. aug. 20. 23:27
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Elvált meg gyerekes férfivel soha nem fogok kikezdeni, nem érdekel, hogy milyen jóképű, jól kijövünk stb. Más kölykét nem fogom nevelni.
2011. aug. 20. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!