Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek már van 3 gyereke, két anyától?

Figyelt kérdés

A gyerekek: 12, 16, 18 évesek. A férfi kétszer volt nős.

A férfi 40 éves, a menyasszony most 37, és még nincs gyereke.

2011. júl. 30. 13:24
1 2 3 4
 11/38 Hailey13 ***** válasza:
53%

ez olyan hülyeség...

nevelőapám és muterom pont ennyi idősek, az előbbinek két gyereke van, akik már érettségiztek, nekem meg van még egy húgom. és most tudtam meg, hogy anyám terhes.

igaz, itt a menyasszonynak nincs gyereke, de szerintem ez annyira mindegy, mert még nem futott ki annyira az időből.

persze lehet hogy egy újabb skalp lenne, de ha bízik a férfiban és szereti nagyon miért ne?

ki nem állhatom ha valakit a múltja miatt kell "minősíteni".

2011. júl. 30. 14:01
 12/38 anonim ***** válasza:
48%
Igen!
2011. júl. 30. 14:03
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

Nem tűnik könnyű házasságnak, ami azzal kezdődik, hogy a férfi fizetése elmegy gyerektartásra. Nem kell pénzéhesnek, lehúzósnak stb. lenni, DE képmutatónak sem mindenki pénzből él, és esélyesebb az a házasság, ahol nem kell nap mint nap a számlákon veszekedni.

Csak akkor házasodnék vele össze, ha nagyon kivenné a részét a dolgokból, tehát nem csak kihasználna mondjuk lakhatás illetve házimunka okán!

Másik kérdés: gondolom, te szeretnél gyereket. Ő akar vállalni egy negyediket?

Persze a fő kérdés az, hogy szereted-e. Ne befolyásolja a döntésed az, hogy nemleges döntés esetén 37 évesen kezdhetnéd újra a párkeresést. (Tudom,könnyű mondani.)

2011. júl. 30. 14:08
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy a múlt minősít, valami csak van azzal a férfival, akinek 2 feleségtől 3 gyereke van és megint családalapításba kezd. Tudod a felelősség vállalás.Ha egy nő csinálná ezt, mindenféle felelőtlen ribinek el lenne hordva.
2011. júl. 30. 14:17
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk be, az esetek nagy részében a múlt előre vetíti a jövőt. Erre mondják: kutyából nem lesz szalonna. Azt sem tudjuk, a nő akar-e gyereket, áll-e úgy anyagilag, hogy egyedül is fel tudná nevelni, túl kevés az infó egy pontos válaszhoz.
2011. júl. 30. 14:25
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Férfija válogatja. Ismerek olyan párt, ahol a pasi 2x elvált, második házasságából van egy nagy fia, de évek óta szépen él harmadik párjával, tőle is van már 2 kisgyereke (a lánynak nincsen gyereke előző kapcsolatból). A válás nem biztos, hogy a férfi hibájából történt. Ja és van köztük 8 év. De nagyon összepasszolnak, biztos vagyok benne, hogy együtt fognak megöregedni. Főleg, mivel a pasi már 40 éves, nem hiszem, hogy még urgálni szeretne.
2011. júl. 30. 14:26
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem.

A férfi gyerekei anyagilag is megterhelők, meg gondolom sok időbe is kerülnek. Nem szeretném, hogy az én gyerekemre majd csak 1/3-ad ideje és pénze jusson.

Meg az ilyen férfiak az esetek nagy részében félnek a felelősségtől, és lelécelnek, amint szorul a helyzet.

Persze vannak kivételek is. Mondjuk van 0,5% esélyed, hogy tényleg minden rendben menne vele.

2011. júl. 30. 14:35
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez ismerni kell az előéletet. Enélkül nehéz dönteni, mert nem fekete és nem fehér.
2011. júl. 30. 14:36
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretném akkor simán.soha nem értettem h miért gond ha vki elvált..akár többször is..mert kilép egy olyan kapcsolatból ami nem működik?!..esélyt adva arra h mindketten még lehetnek boldogok..másvalakivel..
2011. júl. 30. 14:49
 20/38 anonim ***** válasza:
77%
Amennyiben már 37 éves lennék és nem lenne gyerekem, abban az esetben igen, ha nem zárkózik el a közös gyerektől. Ebben a korban ugyanis a lehetőségek már nagyon beszűkültek minden téren /párválasztás, gyerekszülés/. A gyerekei már elég nagyok, tehát még egyszer lehetőségetek lenne babázni. Az,hogy kétszer volt nős, nem jelent semmit.
2011. júl. 30. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!