Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodnátok egy olyan férfival akinek már van 3
gyereke, két anyától?
Figyelt kérdés
A gyerekek: 12, 16, 18 évesek. A férfi kétszer volt nős.
A férfi 40 éves, a menyasszony most 37, és még nincs gyereke.
MÉG nincs? Miért, akar??? Mert akkor nem hiszem. Ha nem akar, akkor hajrá!
2011. júl. 30. 13:28
2/38 anonim válasza:
Nem, mert akkor kapásból tartanom kellene a kapcsolatot két ex-szel. Amihez semmi kedvem. De ez csak az én véleményem.
2011. júl. 30. 13:29
3/38 anonim válasza:
Egyik ismerősünk is így volt. Terhes lett, de a pasi a gyereket nem akarta, a nő mégis megtartotta. Nem telt el egy év, és a pasinak új nője van, a felesége pedig kapkod munka és lakás után. Én nem értem, hogy az ilyen pasiknak miért akarnak szülni a nők, azt hiszik majd megváltozik?
2011. júl. 30. 13:33
4/38 anonim válasza:
Biztos, hogy nem házasodnék!!!
A pasit minősíti a 2 házasság, és a 3 gyerek.Aki 3 gyereket képes elhagyni, annak én biztos nem szülnék.
A nőknek, pedig van egy rossz tulajdonsága(többek között nekem is), hogy szeretnék megváltoztatni a férfiakat, és azt hiszik, hogy majd nekik sikerül.De egy idő után be kell látni, hogy ez lehetetlen!
2011. júl. 30. 13:39
5/38 anonim válasza:
Nem. Az előző kapcsolatain látszik, hogy nem túl nagy híve a tartós kapcsolatnak. Lehet, hogy vele lennék, de papírok nélkül, hogy utána ne kelljen azt is rendezni a válásnál. És csak akkor, ha nem akarnék gyereket. Minek neki egy negyedik gyerek, hogy azt is elhagyja majd?
2011. júl. 30. 13:43
6/38 anonim válasza:
Az attól függ miért vált el.
Ha azért mert kétszer is rosszul választott és átverték őt a nők, mondjuk csak a pénzét akarták és csalták fűvel fával, aztán beadták a válópert és még le is akasztották róla a gyerektartást... akkor esetleg.
De ha csak "megromlott a kapcsolat", meg "elhidegültünk" meg "szabadságra vágytam" meg ilyen banális okok... akkor valószínű nem házasságra termett férfi... minek akar újra nősülni?
2011. júl. 30. 13:43
7/38 anonim válasza:
Még, ha nagyon beleestem volna a csávóba, akkor sem.MAx együtt élnék vele, de csak ha fullmilliomos.De az az igazság, én alapból nem jönnék össze olyannal,akinek már volt egy, sőt két élete, illetve családja mással!
2011. júl. 30. 13:45
8/38 anonim válasza:
Nem. Önző randa dög vagyok, de akarok gyereket és olyan apát akarok neki, aki nem szórja szét a világba különböző gyerekeknek a figyelmét, meg gyerektartás címén a pénzét.
2011. júl. 30. 13:46
9/38 anonim válasza:
Csak akkor ha a gyerekeket az anyjuk neveli! Szemétség,de saját példámból tudom,milyen ha a férjednek van gyereke mástól,és ráadásul neked kell nevelni,és még ki sem jön a te gyerekeddel mert pl mindig megveri és az apja nem tesz semmit,különbséget tesz a gyerekek között! VISZONT:Van egy ismerősöm és 4éves kapcsolatból született egy gyerek,(terhesség alatt szétmentek,de miután vissza akart menni a nőhöz,a nő nem akarta).majd lett egy másik kapcsolata,akarták a babát stb...sikerült is majd a csaj lelépett,mert neki csak gyerek kellett,a pasi nem tudta visszaszerezni a nőt! Szóval ez a pasi itt van két gyerekkel ,két anyától,hiába próbált a gyerekei anyjával lenni,és együtt nevelni a közös gyereket a nők miatt nem lehetett!
2011. júl. 30. 13:58
10/38 anonim válasza:
Nem. Az exek nem zavarnak, a gyerekek sem konkrétan, de a tudat, hogy nem én vagyok az első (mert sosem várnám el, hogy a gyereke elé helyezzen), hogy nem a közös gyerekünk az első...ez nekem nem férne bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!