Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek sok 6 koszorúslány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 6 koszorúslány?

Figyelt kérdés

Az unokatesómnak most lesz az esküvője, nekem jövőre. Neki csak 2 koszorúslánya lesz, én, meg az egyetlen barátnője. Nekem 6 nagyon jó barátnőm van, egyiket se tudnám kihagyni. Azt mondta, az unokatesóm, hogy szerinte durva, hogy ennyi koszorúslány lesz, és hülyén fog kinézni, pláne ha egy színkombinációban lesznek. Nem tudok kihagyni senkit, szóval csak ennyi lesz, de szerintetek tényleg olyan sok ez? Nekem ez eddig eszembe se jutott én úgy gondoltam, hogy szép lesz, hogy ennyien vannak. Ígyis kihagytam olyan lányokat, akik barátnőim, de nem tartoznak a legjobbak közé.

És az igaz, hogy nem divat már, hogy egyforma ruhában legyenek( színben egyforma, forma, mindenkinek amilyet akar)? Szerintem olyan szép, ha egyformában vannak a lányok, látszik, hogy ők a koszorúslányok... Jó, egyforma, nagy habos babos rózsaszín abroncsos ruhákat rájuk adni, az már nem divat, azt tudom, de én egyáltalán nem olyasmira gondoltam.

2011. júl. 28. 10:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagy esküvőre simán elfér 6 koszorúslány. Egyébként a te esküvőd, ha 26-ot szeretnél azt is megtehetnéd az unokatesód a sajátjával foglalkozzon. Én inkább arra szavaznék, hogy varassatok ugyanabból az anyagból különböző fazonú ruhákat (6 db-nál szerintem biztos ki tudtok valami jó árat alkudni), így egyforma is meg senkinek sem kell olyat felvennie ami nem áll neki jól.
2011. júl. 28. 10:59
 22/30 anonim ***** válasza:
67%
Szia!Nekem 13 koszorúslányom volt,200 fős lagzi!Nem egyformába voltak,de így is szépek voltak!!Nálunk nem baj ha sokan vannak!!Ne tőrődj senki véleményével!!!Sok boldogságot!!!Lehet azért ilyen mert neki csak 2 lesz:irigy!!!
2011. júl. 28. 10:59
 23/30 A kérdező kommentje:
Teremészetesen úgy lesz. Egyforma anyagból lesz varratva mindenkinek olyan ruha, amilyet csak akar:)
2011. júl. 28. 11:01
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem illik, de pl. én még sosem voltam olyan esküvőn koszorúslány, ahol a pár állta volna a ruhát. Sőt olyan helyen is voltam, ahol még a csokromat is majdnem nekem kellett fizetni. Nem is várom el ne essék félreértés. De ruhát se sikerült még soha 20 ezer alatt nagyon kihozni + ajándék + egyebek.

Ha azt mondják, hogy kilencen leszünk koszorúslányok és anyagilag éppen úgy állok, hát visszautasítom, és itt jön képbe az illem. Nem bunkó módon.

Nem minden esetben megtisztelő dolog ez.

2011. júl. 28. 11:10
 25/30 A kérdező kommentje:
Hát az én barátnőimet ez baromira nem érdekli:)
2011. júl. 28. 11:12
 26/30 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Én hétvégén voltam esküvőn. 45 fős lagziban 6 koszorúslány volt.

Nem lesz sok nálad sem, és igenis kell az egyforma ruha, úgy szép:):)

2011. júl. 28. 11:53
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szebb, ha ugyanolyan anyagú és színű ruhában vannak. A fazon lehet más, mert mindenkinek más áll jól.

Itt tudsz keresgetni:

[link]

Nekem ezek a favoritok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 28. 11:54
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon szépen mutat majd a 6 koszorúslány, és az egyforma ruha mellett vagyok mindenképp! Ha más is picit a szabásuk, azért ne nagyon térjenek el (pl. legyen mind pántos vagy pánt nélküli, de ne vegyesen, egyforma legyen a hosszuk stb.), mert akkor már bomlik az összhang. Azért is szép szerintem a 6, mert páros szám, és még nem is sok nagyon, pont tökéletes, ne aggódj! :)
2011. júl. 28. 13:12
 29/30 anonim ***** válasza:

Koszorúslányból (és krémesből) sosem elég!

Annyi lesz, amennyit szeretnél, nálunk pl lesz a három hugom + néhány rokom + 2 barátnőm tehát kb 7-8.

Ne engedd, hogy befolyásoljanak a többiek, hallgasd meg a véleményüket és csináld úgy, ahogy te akarod!

2011. júl. 28. 14:26
 30/30 anonim válasza:
szerintem ha 10 fős lakodalom lenne és 8 koszorúslány akkor is ez a te eksüvőd! ne foglalkozz senkivel csináld úgy ahogy te szeretnéd. ha habos-babos ruhát adsz mindegyikre különböző színben stílusban akkor se érdekeljen más véleménye mert ez hatalmas esemény és erről neked kell döntened nem másoknak.
2011. aug. 18. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!