Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok 6 koszorúslány?
Az unokatesómnak most lesz az esküvője, nekem jövőre. Neki csak 2 koszorúslánya lesz, én, meg az egyetlen barátnője. Nekem 6 nagyon jó barátnőm van, egyiket se tudnám kihagyni. Azt mondta, az unokatesóm, hogy szerinte durva, hogy ennyi koszorúslány lesz, és hülyén fog kinézni, pláne ha egy színkombinációban lesznek. Nem tudok kihagyni senkit, szóval csak ennyi lesz, de szerintetek tényleg olyan sok ez? Nekem ez eddig eszembe se jutott én úgy gondoltam, hogy szép lesz, hogy ennyien vannak. Ígyis kihagytam olyan lányokat, akik barátnőim, de nem tartoznak a legjobbak közé.
És az igaz, hogy nem divat már, hogy egyforma ruhában legyenek( színben egyforma, forma, mindenkinek amilyet akar)? Szerintem olyan szép, ha egyformában vannak a lányok, látszik, hogy ők a koszorúslányok... Jó, egyforma, nagy habos babos rózsaszín abroncsos ruhákat rájuk adni, az már nem divat, azt tudom, de én egyáltalán nem olyasmira gondoltam.
Tudom, hogy nem illik, de pl. én még sosem voltam olyan esküvőn koszorúslány, ahol a pár állta volna a ruhát. Sőt olyan helyen is voltam, ahol még a csokromat is majdnem nekem kellett fizetni. Nem is várom el ne essék félreértés. De ruhát se sikerült még soha 20 ezer alatt nagyon kihozni + ajándék + egyebek.
Ha azt mondják, hogy kilencen leszünk koszorúslányok és anyagilag éppen úgy állok, hát visszautasítom, és itt jön képbe az illem. Nem bunkó módon.
Nem minden esetben megtisztelő dolog ez.
Szia!
Én hétvégén voltam esküvőn. 45 fős lagziban 6 koszorúslány volt.
Nem lesz sok nálad sem, és igenis kell az egyforma ruha, úgy szép:):)
Koszorúslányból (és krémesből) sosem elég!
Annyi lesz, amennyit szeretnél, nálunk pl lesz a három hugom + néhány rokom + 2 barátnőm tehát kb 7-8.
Ne engedd, hogy befolyásoljanak a többiek, hallgasd meg a véleményüket és csináld úgy, ahogy te akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!