Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány-probléma! Mit tegyek?
Két koszorúslányt kértem fel az esküvőre, azonban párom húga természetesnek veszi, hogy ő is az lesz, pedig senki nem mondta. Ugyanígy egy barátnőm is természetesnek vette, hogy koszorúslány lesz, egyiknek sem mondtam nemet. Viszont azért döntöttünk a két koszorúslány mellett, akiket fel is kértünk, mert anyagilag nem állunk olyan jól, hogy mindenki koszorúslány lehessen, aki az akar lenni.
Mondhatom a két lánynak, akik ők kérték, hogy lehessenek, hogy fizessék a ruhájukat? Vagy mondjam, hogy inkább mégis maradnék a két koszorúslány mellett?
Gondolom, nem véletlen vették természetesnek, hogy koszorúslányok lesznek, hanem mert elég jóban vagytok.
Mi volna, ha felkérnétek őket tanúnak? Akkor nem kell a ruhájukat fizetni, és mégis fontos szerepet kapnak az esküvőn.
felénk ha felkérnek valakit k.lánynak akkor az csak akkor vállalja el ha tudja fizetni a ruháját, nálunk nem az ifjú pár fizeti. Én természetesnek veszem hogy ha engem felkérnek akkor én fizetem.
De mivel ti csak kettőt kértetek fel és az övéikét tudjátok állni, akkor igen is mond a másik kettőnek, hogy sajnos nem tudjátok kifizetni a ruhájukat, ha ők ezt tudják vállalni anyagilag akkor semmi akadálya hogy ők is k. lányok legyenek.
nekem volt olyan, aki kérte, hogy lehessen, de természetesen felajánlották a szülei, hogy a ruháját ők fizetik, ők is intézik a kölcsönzést, mindent. elfogadtam, mert a kislánynak nagy élmény volt, nekem meg mindegy volt, hogy 6 vag 7. és nem bántam meg, nagyon szép és ügyes volt.
szóval természetes szerintem, hogy ha ő kéri, hogy lehessen, fizesse is ki a ruháját.
Én májusban megyek férjhez és 4 koszorúsom lesz(tesóm+3 legjobb barátnöm).
Én mondtam h nem igénylem h egyformában legyenek mert nem tudom kifizetni a ruhájukat,de ők úgy döntöttek h megvarattatják maguknak az egyforma rucit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!