Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány ruhának nagyon gáz az abroncsos? Divat még?
Nekem az az elképzelésem, hogy nagyobb fajtát szeretnék, ami olyan hercegnős :))
Nem olyan gusztustalan fodros bodrosat, de nekem az az igazi k.lányruha. Pl ilyesmi jellegűt szeretnék:
(Ne színt meg a mintázatot nézzétek, hanem a fazonját)
Mind a 2 nagyon szép,és jó koszorúslány ruhának.Csak a második abroncsos,az első nem.Hagy legyen -e azt a ruha határozza meg.Hogy divat-e? Ha az esküvő jellege olyan,hogy illik hozzá az ilyen nagyobb volumenű koszorúslány ruha akkor igenis azt kell választani.Én csak a nyáron 8 k.ruhát varrtam,de 7 térdig érő fazon volt,1 pedig egyenes fazonú,csak mellrészben volt különleges.
Szóval ezt általában az ízlés és az esküvő jellege határozza meg.A divat leginkáb a színébe szól bele sztem.Ha egy ruha igényli az abroncsot,akkor kell.
Nem gáz!
A második nekem nagyon tetszik, igazi hercegnős esküvőhöz való. :)
Ez esküvőfüggő.. milyen ruhája van a menyasszonynak, hol lesz, stb. mindkét típusból vannak szerintem nagyon szépek, bár én személy szerint nem szeretem az abroncsosat sem menyasszonyi-, sem koszorúslányruha esetében sem, de attól még elfogadom, hogy szépek. :)
(ebből adódóan nekem érthető módon az első jobban tetszik:)
Nem gáz, bármelyik lehet!
Ebből a kettőből, a kék szerintem nem abroncsos,és nem ez miatt,de nekem ez tetszik jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!