Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány ruhának nagyon gáz az abroncsos? Divat még?
Figyelt kérdés
Nekem az az elképzelésem, hogy nagyobb fajtát szeretnék, ami olyan hercegnős :))
Nem olyan gusztustalan fodros bodrosat, de nekem az az igazi k.lányruha. Pl ilyesmi jellegűt szeretnék:
(Ne színt meg a mintázatot nézzétek, hanem a fazonját)
2011. aug. 11. 19:12
11/18 tetris válasza:
Azért arra figyelj majd oda, nehogy túlöltözd a menyasszonyt! Mert ez végülis az ő nagy napja lesz, nem a tied!
12/18 anonim válasza:
nekem az első jellege jobban tetszik :)
13/18 anonim válasza:
Nekem az első jobban tetszik! Igazán gyönyörű ruha!
14/18 anonim válasza:
Egyertelmu 2.Annyira gyonyoru!!!*.*
Es egyeltalan nem gaz!
15/18 anonim válasza:
Nem gáz! Nekem is az abroncsosak tetszenek. [link] Én pár hét múlva ebben leszek koszorúslány.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Megnyugtattatok. :)
Azt mondta a menyasszony, hogy ő a fazonjába nem szól bele, meg hogy egy másik k.lánynak is abroncsos tetszik, szóval lehet majd olyanom. Jövőhéten megyek a kölcsönzőbe, de már hetek óta alig bírom kivárni :D
2011. aug. 11. 21:39
17/18 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy a menyasszonyi ruha és a koszorúslány ruha abroncsos. Nekem a nem abroncsos már inkább nagyestélyi.
18/18 anonim válasza:
Koszorúslány, menyasszonyi ruha sztem legyen abroncsos. Nem tudom miért, nekem ez alap. Az abroncs nélküli ruhákról az ilyen koktélpartyk meg ilyesmik jutnak eszembe, véletlenül sem egy esküvő :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!