Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek sok 6 koszorúslány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 6 koszorúslány?

Figyelt kérdés

Az unokatesómnak most lesz az esküvője, nekem jövőre. Neki csak 2 koszorúslánya lesz, én, meg az egyetlen barátnője. Nekem 6 nagyon jó barátnőm van, egyiket se tudnám kihagyni. Azt mondta, az unokatesóm, hogy szerinte durva, hogy ennyi koszorúslány lesz, és hülyén fog kinézni, pláne ha egy színkombinációban lesznek. Nem tudok kihagyni senkit, szóval csak ennyi lesz, de szerintetek tényleg olyan sok ez? Nekem ez eddig eszembe se jutott én úgy gondoltam, hogy szép lesz, hogy ennyien vannak. Ígyis kihagytam olyan lányokat, akik barátnőim, de nem tartoznak a legjobbak közé.

És az igaz, hogy nem divat már, hogy egyforma ruhában legyenek( színben egyforma, forma, mindenkinek amilyet akar)? Szerintem olyan szép, ha egyformában vannak a lányok, látszik, hogy ők a koszorúslányok... Jó, egyforma, nagy habos babos rózsaszín abroncsos ruhákat rájuk adni, az már nem divat, azt tudom, de én egyáltalán nem olyasmira gondoltam.

2011. júl. 28. 10:32
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarok választani közülük, mind lesznek, mert mind egyformán barátnőim. És mindegyikkel beszéltünk már erről, örülnek neki, nem tudnék és nem is akarok választani.
2011. júl. 28. 10:46
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 6 volt, és mellettük 6 "koszorúsfiú" a bevonulásnál, mindig is nagy, amerikai stílusú bevonulásra vágytam kiskorom óta. 3 barátnőm és tesóm, unokatesóim voltak + párjaik. Nekik egyforma ruhájuk volt, fiúknak meg egyforma nyakkendő, a lányok ruhájával megegyező. (konkrétan szar.ok a divatra, az esküvő nem divatkövető, az klasszikus esemény)

Ha tök össze-vissza az mondjuk hülyén néz ki, tehát vagy a szín passzoljon (és akkor a fazon mindegy), vagy a szín legyen különböző de az anyag és a fazon ugyanaz. Ha mindenki totál másban van az szedett-vedett szerintem.

Ja, és nálam rózsaszín ruháik voltak, abroncsos, de a felső része egyszerű fűzős, nem divatesküvőt csináltam, hanem a klasszikusat, amiről kislánykorom óta álmodtam.

Egyébként nálam is volt sértődés mert volt akit nem kértem fel koszorúslánynak, de nem fogta fel az illető hogy nem minden női barát és rokon hanem csak a legjobbak és legközelebbiek lesznek.

2011. júl. 28. 10:46
 13/30 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem sok sőt :) igaz nekem nincs ennyi barátnőm de ha lenne tuti jönnének, a ruha színe pedig jobb ha egyezik mert különben szerintem kicsit igénytelen szétszórt, a faszon pedig teljesen mindenki dönts el magának :)
2011. júl. 28. 10:48
 14/30 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk én például, ha már feleslegesnek találom magam, akkor illedelmesen visszautasítom a dolgot. Már 3-nál előjön belőlem az illem.
2011. júl. 28. 10:49
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
A koszorúslányok darabszáma nem illem kérdése, ha felkérnek nem illik visszautasítani.
2011. júl. 28. 10:50
 16/30 A kérdező kommentje:
utolsó nem értelek. Miért lenne felesleges 3 után?
2011. júl. 28. 10:51
 17/30 A kérdező kommentje:
Egyik koszorúslényom se lesz felesleges, mindet egyformán szeretem.
2011. júl. 28. 10:52
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

120 főre szerintem is elfér 6 koszorúslány. De csak akkor ha te ezt tényleg így zseretnéd. ne érdekeljen, ki mit mond, ez a ti nagy napotok. nem lehet hogy kedves unokatesó irigy?

Akár az, akár nem, ne törődj vele. Egyébként meg nálunk is az szokás, hogy egy színben vannak a lányok, az úgy szép.

2011. júl. 28. 10:55
 19/30 anonim ***** válasza:
84%
A Ti esküvőtök, úgy lesz jó, ahogy ti akarjátok. Ne hallgass senkire. Szerintem csak azért mondta, mert bizonyítani akarta, hogy neki miért csak kevesebb.
2011. júl. 28. 10:56
 20/30 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre. Neki nem lett volan kit hívjon még, egy barátnője van( az is a vőlegényének az uncsija) meg én. Gondolom valamivel meg akarta magyarázni, hogy miért csak mi ketten leszünk és milyen gáz már, hogy nekem ennyi barátnőm van, aki szivesen felvesz eygszínű ruhát is a kedvemért.
2011. júl. 28. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!