Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok 6 koszorúslány?
Az unokatesómnak most lesz az esküvője, nekem jövőre. Neki csak 2 koszorúslánya lesz, én, meg az egyetlen barátnője. Nekem 6 nagyon jó barátnőm van, egyiket se tudnám kihagyni. Azt mondta, az unokatesóm, hogy szerinte durva, hogy ennyi koszorúslány lesz, és hülyén fog kinézni, pláne ha egy színkombinációban lesznek. Nem tudok kihagyni senkit, szóval csak ennyi lesz, de szerintetek tényleg olyan sok ez? Nekem ez eddig eszembe se jutott én úgy gondoltam, hogy szép lesz, hogy ennyien vannak. Ígyis kihagytam olyan lányokat, akik barátnőim, de nem tartoznak a legjobbak közé.
És az igaz, hogy nem divat már, hogy egyforma ruhában legyenek( színben egyforma, forma, mindenkinek amilyet akar)? Szerintem olyan szép, ha egyformában vannak a lányok, látszik, hogy ők a koszorúslányok... Jó, egyforma, nagy habos babos rózsaszín abroncsos ruhákat rájuk adni, az már nem divat, azt tudom, de én egyáltalán nem olyasmira gondoltam.
Szerintem is sok. Én azt csinálnám, hogy beletenném mindegyikük nevét egy dobozba, vagy akármibe, kettőt kihúznék, és ők lesznek. Így talán nem vesznek össze, mert ez a véletlen eredménye, nem én döntöttem el, úgyhogy nem érezhetné egyikőjük sem azt, hogy azt a kettőt jobban szeretem.
És szerintem pont, hogy az nézne ki hülyén, ha mindenki különböző ruhában lenne, mint egy zsibvásárban, hát legyen már valami koncepció.
Ha az uncsid meg ennyire bunkó, akkor talán megkímélhetné saját magát ettől a hatalmas lelki terrortól, ha nem menne el...
DE! Ez a ti esküvőtök, az legyen amit ti akartok és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!