Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha csak egy barátnőm van, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy barátnőm van, nem is érdemes tartanom leánybúcsút?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem kötelező, de ha a páromnak lesz, nyilván jó lenne, ha nekem is lenne, de 1 barátnővel érdekesen nézne ki.

Mindig is fiú haverjaim voltak többéségében, őket meg nyilván nem illene meghívni. Lányokkal meg sosem voltam olyan jóban, hogy egy egész estét eltöltsek velük.

Akkor mondjak is le a leánybúcsúról?

2011. júl. 15. 13:14
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
14:20, tök őszintén, ez még jól is hangzik.
2011. júl. 15. 14:23
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs abban semmi, ha a barátnőddel elmentek. Most ez nem másnak szól, hanem magadnak, hogy te/ti jól érezzétek magatokat.. Ha adtok neki nevet: leánybúcsú, akkoradtok, h anem akkor csak elmentek simán bulizni, vagy csak összeültök csacsogni. DE azért tényleg ne hagyd ki, mert szerinted fura h nincs kit meghívnod.. Ezt felejtsd el :) A te boldogságod a lényeg, nem a másé..

Jó szórakozást!

2011. júl. 15. 14:26
 23/30 A kérdező kommentje:
14:26 köszi, ez jól esett! :)
2011. júl. 15. 14:28
 24/30 anonim ***** válasza:

Valóban jól hangzik a 14,20-as ötlete, csak azzal egy gond van:

- hagyományosan a legény-búcsú azt jelentette, hogy ott csajok nincsenek, csak a haverok, a vőlegény búcsúzik a barátaitól és saját legény-szabadságától

- a leánybúcsú pedig hagyományosan azt, hogy ott viszont csak lányok vannak, és a menyasszony búcsúzik a barátnőitől.

Ha valóban így szervezitek, te is és a vőlegényed is, akkor mindketten biztosak lehettek abban, hogy a "búcsú" alatt megcsalás nincs, mert azon az ellentétes nem képviselője nem vesz részt.

Ha a barátaid (fiúk) ott lesznek, a vőlegényed még esetleg problémát is csinálhat később belőle. Én már nem reszkíroznék.

2011. júl. 15. 14:31
 25/30 anonim ***** válasza:

""""ha a páromnak lesz, nyilván jó lenne, ha nekem is lenne""""

Ne haragudj de nem kötekedésből írtam. Te magad írtad. Ha csak egy barátnőd van akkor menjetek el valahová kettesben és majd csapódnak hozzátok.

2011. júl. 15. 14:32
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerintem tartsatok egy bulit a barátaiddal, akár a fiú barátaiddal is, vagy csak a barátnőddel, ahogy akarod. Kit érdekel, hogy nem a hagyományos értelemben vett leánybúcsú? Szórakoztok, jól érzitek magatokat, kész. Szerintem ha a párodnak jár egy buli, akkor neked is. Persze csak ha van kedved.

Nekünk nem is volt legény-leánybúcsúnk, a barátok akartak szervezni a páromnak, a lány ismerősök is benne lettek volna, hogy bulizzunk egyet, de a párom inkább velem akart lenni és én is vele. Ráadásul pont az esküvő előtti estére tervezték volna a haverok, mi meg nem akartunk kialvatlanok lenni, úgyhogy nem lett belőle semmi. A lagzin viszont jócskán bepótoltuk az elmaradt bulit. :)

2011. júl. 15. 15:40
 27/30 anonim válasza:
27%

""""13:31 (az első) könyörgöm, ne forgasd ki a szavaimat, mert utálom. Nem, nem azért tartanék, mert neki is lesz. Ne kötekedj feleslegesen.

Azért szeretnék, mert én úgy akarom. Csak így elég nehéz.. :(

De sebaj, azt hiszem, ez nálam kimarad.""""

Nagyon mogorva lány vagy. Most már értem, hogy miért csak egy brtnőd van.

2011. júl. 15. 15:51
 28/30 anonim válasza:
Szerintem nem kell feltétlen mindent a hagyományok szerint csinálni,vagy mert úgy illik.Nekem is olyan "lánybúcsúm"lesz,ahol vegyesen leszünk,fiúk-lányok!Nekem ők is fontosak,amúgy nekem sincs csak két barátnőm.Szerintem a lényeg,hogy jól érezd magad és szép emlék legyen.Én nem tartok be semmi kötelezőt,például a ruhámat is a párommal választottam,a csokromat én kötöm magamnak,mert virágkötő vagyok.De nem érzem,hogy ettől rosszabb lenne,vagy nem sikerülne valami jól.Úgy csináld,hogy neked jó legyen:)))Ha a fiúbarátaid is ott lesznek,miért ne?
2011. júl. 15. 20:09
 29/30 anonim ***** válasza:

én nem tartanék leánybúcsút ha nem lennének barátaim, csak egy.Kettesbe nem sok mindent lehet csinálni. Szórakozóhelyre menni ilyenkor elég gagyi dolog.

azért mert a páromnak lenne legénybúcsúja és hogy már csak azért is nekem is legyen, na hát így meg végképp nem érdekelne ez a dolog.

Ennek amúgy is az a lényege, hogy a barátok szervezik, na de neked csak egy barátnőd van más nincs, így sok mindent nem lehet szervezni. elmentek fagyizni, sütizni vagy valami discoba vagy esetleg otthon maradtok iszogatni és tv-ni hát kettesben akár mit is csináltok az nem lesz az igazi leánybúcsú.

2011. júl. 16. 10:46
 30/30 anonim ***** válasza:

Engem biztos megköveznek majd, de mi lenne, ha a fiú barátaidat is meghívnád? Persze csak akkor ha nem lesz belőle féltékenykedés... Tudom ez elvileg lánybuli, de hol van ez kőbe vésve? Pár (tizen) éve még a leánybúcsú fogalma sem létezett..

Én voltam olyan leánybúcsún, ahol egy fiú is ott volt, mert ő is annyira közeli barátnak számított, hogy nélküle nem tudtuk elképzelni a bulit.

2011. júl. 17. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!