Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem újabban álmában mással szexszel! Kellene tartanom valamitől?
egyre nyitottabbá válik így hogy eljegyzett, bevallja ha önkielégít, kíváncsi én mikor masztizom, hogy a jó nekem, hogy minél jobb legyen nekem az ágyban, és ne csaljam meg (féltékeny, mert most kint dolgozik, ilyenkor ez mindig előjön)
csak ebben a nagy nyitottságban én kezdek rémeket látni, tekintve, hogy olyanokat mesél újabban, hogy elment álmában, meg hasonlók, ami ugye magával vonja, hogy álmában nemtom milyen dögös nőkkel lehet.
kérdem én: ez természetes a pasiknál?????????????
mit gondoljak???????meg vagyok ijedve.
Az is lehet, hogy veled volt álmában.
Nem kellene ezen pörögnöd szerintem. Az én páromnak is áll álmában. Ha ébren vagyok teszek róla, hogy ne álljon feleslegesen és nem azon agyalok, hogy huhh, most vajon milyen szexistennővel van álmában. Ha meg nem vagyok ébren, akkor meg egészségére.
amikor velem álmodik azt elmondja
amikor nem, arról hallgat....
és nem tudom "fárasztani" mivel kint dolgozik!!!!!!!!!!!
nem tudom álomban félrelépni esetleg takarhat vágyakat is????
vagy ez megszokott a pasiknál????
az is igaz, hogy rém kíváncsi én mikre gondolok, mit érzek, mi izgat
igen lehet ezért ad infot magáról, gondolom a többit azért nem osztja meg velem, hogy én is nyissak intim témában
de a kérdésem még áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!