Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem újabban álmában mással szexszel! Kellene tartanom valamitől?
egyre nyitottabbá válik így hogy eljegyzett, bevallja ha önkielégít, kíváncsi én mikor masztizom, hogy a jó nekem, hogy minél jobb legyen nekem az ágyban, és ne csaljam meg (féltékeny, mert most kint dolgozik, ilyenkor ez mindig előjön)
csak ebben a nagy nyitottságban én kezdek rémeket látni, tekintve, hogy olyanokat mesél újabban, hogy elment álmában, meg hasonlók, ami ugye magával vonja, hogy álmában nemtom milyen dögös nőkkel lehet.
kérdem én: ez természetes a pasiknál?????????????
mit gondoljak???????meg vagyok ijedve.
köszönöm mindenkinek
lassan nyugtatgat a téma
szóval nem jelent semmit
csak:
ha épp a szomszéd lánnyal megy el, tegyük fel.
akkor ha vele találkozunk neki mindig eszébe jut, amiről én nem tudok
de ne zavartassam magam, mert nem jelent semmit.....
Ez sztem semmit nem jelent.
Én magambol indulok ki.Pl. pont valameik nap azt álmodtam hogy megcsaltam a páromat egy általános iskolás barátommal.
Szóval olyannal akihez volt is valaha közöm.
De ez nem azt jelenti hogy meg is akarom csalni, az illetővel még csak köszönő viszonyba sem vagyok már.
viszont a párom anno meg nagy büszkén ecsetelte azt is, amikor álmában a volt nője hívta fel magához, de ő elutasította
hogy még álmában sem kell neki....
az ellentetje meg nem jelent semmit....
ha azt vesszük egy kapcsolatban lehet nem is ez lenne a legnagyobb baj, hogy álmában félrekefél.
csak az álmot levezetve:
először álom
aztán gondolat - ez eddig mindenképp fent áll
utána lehet akár ismétlődő gondolat is
a többit le se merem írni
Nem olvastam végig a kommenteket... de, ugyan már! Álmok? Mit foglalkozol vele? Semmi jelentőssége. Hiába álmodom huszadszor, hogy ötösöm van a lottón, még mindig a melóhelyen koptatom a billentyűzetet. Elhiheted, ha valóra válna az ámom, minimum a Bahamákon koktéloznék. :)
Amiket írtál, tök normális. Azért mondja el, mert felizgatja, hogy beszélhet róla, és azt hiszi, téged is felizgat.
És ha álmában elment, mi van? Semmi. Majd ébren összebújtok, és akkor is jó lesz.
34N
ahogy látom álmok következményeitől nem kell tartanom
csak rossz belegondolni, ha mellettem alszik, álmában meg mással kefél.
dehát ahogy látom ilyennek teremtetett maga az emberiség :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!