Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsút szervezek! Ötleteket szeretnék kérni feladatokra! Tapasztalatokat tudnátok mondani?
Már van pár, de még szeretnék néhány javaslatot kapni! Ne oldalakat linkeljetek be légy\'szí, hanem saját tapasztalatokat adjatok!
Köszönöm előre is!
Az én lánybúcsúmon tök jók voltak szerintem.
Mindenkin volt olyan szalag, amit a szépségkirálynők is viselnek: Miss Arajelölt 2008 és udvarhölgy feliratokkal.
Kellett kitöltenem a férjemről tesztet, mindenféle vicces kérdésekkel.
Meg kellett borotválnom egy lufit.
Mindenki koktélozott (barátnőmnél voltunk), az is klassz volt kevergetni, rázogatni :)
Kaptam egy trikót a következő felirattal: Megbolondultam! Férjhez megyek!
Szórakoztattunk egy gumibabát (Dzsordzsó) :D :D (ezt még a barátnőm kapta tőlünk)
Kaptam oklevelet, hogy alkalmas vagyok feleségnek.
Kaptam egy halom fakanalat, merőkanalat, stb.
Kaptam piros bugyit és melltartót.
Kaptam olyan kék izét, amit a combra kell húzni és az esküvőn eldobni.
Most ennyi jut eszembe, remélem tudtam segíteni!
Nálunk ez volt:
1) öltöztetés + koccintás
2) Fogadalomtétel (leánybúcsúztatók 12 pontja), majd koccintás: i elmondjuk az estre vonatkozó fogadalmakat. Még nem írtam meg, de kb olyasmi, hogy:
a. az este folyamán fenntartások nélkül betartom a ceremónia mester utasításait
b. gondoskodunk arról, hogy éjszaka – már nem szomjasan- épségben hazaérjen
c. csak alkoholos italt fogyasztok, kivéve, ha a ceremónia mester és az előírt játékok másképp nem rendelkeznek, stb…
3) ceremónia mesteri pálca avatás + koccintás: mindenki egyesével fehér szalagokat kötne rá egy nagy fakanálra, amin a neve lenne és esetleg egy személyes üzenet/jókívánság. A fakanálra ráírnám az időpontot. A pálcát a ceremónia mester vinné egész estén keresztül, majd az est végén, amikor már minden asszonnyá válási teszten átment , átadná neki ünnepélyese. Kérdés: maradt vékony fehér szalagunk?
4) Ajándékok átadása: arra gondoltam, hogy legalább ezeket ne kelljen végigcipelnünk a városon, de úgyis annyi kellékre lesz szükségünk, hogy aztán lehet, hogy ez már nem oszt-szoroz.
5) Szabályok ismertetése, kártyák kiosztása. Itt elmondaná a ceremónia mester az est fő szabályait (milyen szavakat nem lehet kimondani az est folyamán, mire szolgálnak a kártyák, stb) Arra gondoltam ugyanis, hogy készítek kártyákat, amiket még ott át lehet adni:
a. 2 db „passzolok” kártya: ezzel az est folyamán 2 alkalommal passzolhat valami választ büntetlenül
b. 3 db „ivótárs” kártyát: az est folyamán kioszthatja valakinek, hogy vele igyon a büntetésekkor
c. 1 db „telefonos segítség” kártya
d. 1 db „baráti segítség” kártya
e. 2 db „felező” kártya: a kikért büntető italt mennyiségét megfelezheti
f. 2 db „zöld” lap: alkoholmentes italt rendelhet
g. A ceremónia mesternél pedig lesznek „piros” lapok, ezzel jelzi (mint a fociban) a büntetőital elfogyasztását
6) Megkezdjük a menyasszony tesztelését, hiszen meg kell győződnünk arról, hogy készen áll a házas életre minden területen.
7) Az eddig kitalált feladatokon kívül a következőket ajánlanám (a sorrendet még nem találtam ki, de majd valamelyik éjjel megálmodom. Fontos a feladatok építkezése, az emeli a hangulatot is fokozatosan)
a. Tapintás tesztelése: különböző tárgyak felismerése: fakanál, vibrátor, papucs, számítógépes egér, cipőpucoló, mosópor
b. Egyéb érzékek tesztelése: előétel elfogyasztása, mely áll 2 db megpucolt kemény tojásból, 1 db sárgarépából és egy adag tormából. Ezt szájjal kellen elfogyasztani
c. Szaglás tesztelése: fűszerek felismerése
d. Nyakkendő kötés dupla csomóval
e. Részeg férjen végrehajtandó életmentő „beavatkozások” bemutatása. Ehhez kellene egy minél nagyobb baba, vagy maci felöltöztetve…
i. Pozíció hánytatáskor
ii. Pozíció pisiléskor
iii. Stabil oldalfekvés
iv. Ruháktól való megszabadítás
f. Egy férfi tejjel való megitatása cumisüvegből
g. 4 db pelenka márka felsorolása
JÓASSZONY FOGADALOM
„Én, XY,
ezennel megígérem előttetek,
hogy mostantól jó háziasszony leszek!
Az Uramat megbecsülöm,
a pasikat elkerülöm.,
A fodrásznál, barátnőnél, boltban, utcán, tereken nem sokat időzöm,
mindennap hazasietek és a vacsiját főzöm.
Kedvenc ételét még a legfárasztóbb napomon,
akár éjjel is, de elkészítem, szépen tálalom.
Anyukáját naponta egyszer dicsőítem,
hogy övé a legfinomabb töltött káposzta.
Barátait családtagként fogadom,
ételükről és sörükről is gondoskodom.
Esténként szeretgetem, cirógatom,
fejfájásra nem panaszkodom!
De ha véletlen csak egyszer is csajozni mer,
a baját sodrófával látom el!!!"
ARA OKLEVÉL
Alulírottak igazoljuk, hogy előttünk
XY sikeres „ ARA "- vizsgával a hajadon életét lezáró kötelezettségeinek a mai napon eleget tett.
Elnyerve ezzel a: „ Házasságra léphet " jogcímet, mely megismételhetetlen
és egyszer adományozható. E jogcím birtokában engedélyt nyert,
hogy XX-szel 2008. hó x napján a házasélet édes mezejére lépjen.
Pár kérdés a menyasszonytól:
1. Mennyi inge van?
2. Kedvenc játéka?
3. Milyen zokniban volt az első randin?
4. Mi volt a jele az oviban?
5. Evett-e már csigát?
6. Mit vinne magával egy lakatlan szigetre?
7. Mi a ruhamérete?
8. Mi a kedvenc reggelije?
9. Mi a mobiljában az első név?
10. Mennyi idős volt az első csóknál?
11. Melyik a férj kedvenc ruhája Csilla ruhatárából?
12. Milyen gyerekkori betegségei voltak?
13. Mi a kedvenc zenéje (előadó/cím)?
14. Mikor volt először lánnyal?
15. Melyik testrészed szereti leginkább?
16. Melyik filmet láttáok először együtt?
17. Milyen pózban alszik?
18. Hogy hívták gyerekkori szerelmét?
19. Mikor volt első gyerekkori zsúrja?
20. Mit mond ha káromkodik?
és még: mitől fél? első ajándéka?
Program:
19 óra:
Gyülekezés valakinél
Welcome Drink és pezsgőzés
Héliumos lufikat szerzünk!!! Pikáns (lehet kapni direkt lánybúcsúsat)
Beöltöztetjük Csillát (fátyol és "bride to be" szalag)
Mindenki fehérben kell hogy legyen!
20óra.
Elindulunk és valami jó kis helyre kellene menni enni ahol lehetne csinálni a további programot. Jó lenne valami sofőr és speckó autó, de gondolom ez eléggé sokba fog kerülni...
Programok útközben:
1) Megállás zsúfolt helyen: petrezselyem árulás - kell pénz az éjszakára. (hélium lufi beszívása után mondja... )
2) Megállás útközben - akár többször is - koccintás járókelő fiatalemberekkel.
3) Hősök terén: Jóasszony fogadalom
4) Hősök tere: lufik felengedése - összeborulva sírás :)
Megérkezés az étterembe.
Programok az étteremben:
1) Bemelegítésnek: egy férfi test formálása bármilyen ételből ( majd ezt még ki kell találni hogy mit rendelünk neki előételnek....:)
2) Gombvarrás időre (2 perc alatt mennyi gombot tud felvarrni egy anyagra)
3) Kimagyarázó kérdések:
a) Hogyan magyaráznád el férjuradnak, miért nem aludtál otthon éjjel?
a köv. szavakkal: mosogatószivacs, busz, hervadt virág
b) Hogyan magyaráznád el férjuradnak, hogy ottfelejtetted a gyereket az edzésen.
a köv. szavakkal: fegyverszünet, mackó, papucs
c) Hogyan magyaráznád el férjuradnak, hogy miért jó a porcica a szekrény alatt.
a köv. szavakkal: konyak, bilincs, szamárpad
4) Szerelemes verset írni és beolvasni telefonon egy Miklós nevű idegennek - megnézzük hátha még van Mormer Miklós nevezetű ifjú a telefonkönyvben valahol???
5) Bekötött szemmel csendéletet rajzolni - menyasszony, vőlegény a pap előtt a szertartáson
6) Anyósnak 10 kivételes erényét összeírni, hihetően előadni: “Kedves Anyósom!”
7) ARA oklevél átadása - ezt majd megírjuk
Kellékek:
pezsgő
Hélium lufik
fátyol, szalag,
sok színes gomb, egy anyag
petrezselyem
járókelőknek műanyag pohár
kissé zavaros de remélem eligazodsz rajta
Nekem a barátnöim szervezték. Megkérdezték kik azok akiket ott szeretnék látni, és megadtam a telefonszámukat.
Foglaltak egy külön termet egy étterembe, ahol kajáltunk és ittunk, koktél minden. Aztán egyszer csak egy nagy kuki alaku torta jött, állt meg minden, és lekellett nyalnom meg vicces képeket csináltak, aztán egy félórás vetközös fiu jött, aki nagyon nagoyn jó volt, iszonyu hangulatot csinált, és joképü is volt. A lányok majd elájultak töle.
Kapta harisnyakötöt. ès elindultunk discóba, ahova mentünk ott 3-kor vége volt a mulatságnak és tovább mentünk egy másikba ott 5-ig voltunk azzal a címszóval nem feküdhetünk le elöbb mint a fiuk, akik egy villát béreltek. Hát a fiuk már 3-kor tök részegek voltak és nagyrésze aludt. Mi meg reggelig buliztunk.
Hát Lányok!!!! :):):) Nagyon - nagyon köszönöm!!!!!!!
14:18-as: nagyon jó!!!!!!!!!! millió puszi érte! Nagyon sok jó ötlet van benne! A kártyás különösképp tetszett! Hasznosítom! :):):)
Kedves 14:18-as!
Szuper lehetett a buli!Én is ilyen lánybúcsút szeretnék!!!!!!!:D
Csak irigykedni tudok....:)))
Tényleg minden ötlet szuper, amit írtatok, kár, hogy én már férjnél vagyok, ha menyasszony lennék, mindent kipróbálnék!
Sok boldogságot!
:) én még csak 20 vagyok,jelenleg nincs is párom,a férjhezmenés láthatáron sincs.de most nagyon irigyellek titeket!!,)
a kérdezőnek:
jó szórakozást és sok boldogságot a párnak!!:))
14:18!!
Azta milyen jó lista!!!!! :)
köszi. most szervezzük a következőt!:-))
remélem ez is jó lesz:-D
lesz benne más is ha valakit érdekel irjon a privátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!