Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha csak egy barátnőm van, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy barátnőm van, nem is érdemes tartanom leánybúcsút?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem kötelező, de ha a páromnak lesz, nyilván jó lenne, ha nekem is lenne, de 1 barátnővel érdekesen nézne ki.

Mindig is fiú haverjaim voltak többéségében, őket meg nyilván nem illene meghívni. Lányokkal meg sosem voltam olyan jóban, hogy egy egész estét eltöltsek velük.

Akkor mondjak is le a leánybúcsúról?

2011. júl. 15. 13:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem probléma, én is ilyen vagyok, csak nekem van nővérem is, aki eljön. Én viszont az a típus vagyok, aki nincs oda a lánybúcsús felhajtástól. Nekem elég egy jó mozi (túl drágának tartam, így az nekem nem mindennapi) v csak elmenni táncolni vhova.
2011. júl. 15. 13:24
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy barátnővel még jobb! Elmentek bulizni egy óriásit, azt csináltok, amit akartok. Legalább biztos minden titokban marad. :D

Az én véleményem szerint olyat kell meghívni, aki megérdemli. Ha csak ő érdemli meg, akkor csak ő. Miért lenne gáz?

Ne hagyd ki a lánybúcsút, ha nincs más okod!

2011. júl. 15. 13:24
 13/30 anonim ***** válasza:
A lánybúcsút ne tartsátok egyben a hímekkel. Az úgy előlagzi lenne max. Akkor meg minek? Az a lényege, hogy a hímeket kizárjátok.
2011. júl. 15. 13:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kettő barátnőm van. Velük egy egész délutánt eltöltöttünk, ittunk-ettünk, sokat beszélgettünk és nevettünk.

Számomra ez egy nagyon jól sikerült lánybúcsú volt így hárman.

2011. júl. 15. 13:30
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
De most csak azért csinálnál leánybúcsút mert a párod is csinál?
2011. júl. 15. 13:31
 16/30 anonim ***** válasza:
A páromnak volt legénybúcsúja, a barátai szervezték. Nekem nem volt, mivel nincsenek barátnőim. De én örültem neki, hogy a páromnak volt, a barátai kedvelnek engem is, én is őket, mindenki tudott róla, csak a párom nem, s az esküvő előtti héten meg lett tartva. Jó nagy meglepetés volt neki, s nagyon jó volt megszervezve, s jól érezte magát.
2011. júl. 15. 13:31
 17/30 A kérdező kommentje:

13:31 (az első) könyörgöm, ne forgasd ki a szavaimat, mert utálom. Nem, nem azért tartanék, mert neki is lesz. Ne kötekedj feleslegesen.

Azért szeretnék, mert én úgy akarom. Csak így elég nehéz.. :(

De sebaj, azt hiszem, ez nálam kimarad.

2011. júl. 15. 13:35
 18/30 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom: ha egy igaz barátnőd van, talán még jobb is. Elmentek ketten együtt valami jó kis szórakozó-helyre, buliztok, megvacsoráztok, érezzétek jól magatokat. És a lényeg, senkinek ne áruljátok el, hogy merre voltatok, mit csináltatok, maradjon ez a kettőtök titka.
2011. júl. 15. 13:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne szenvedj már :D

Elmentek a barátnőddel ketten bulizni és csináltok egy rakat marhaságot. Nem kell ahhoz 25 csaj...

2011. júl. 15. 13:39
 20/30 anonim ***** válasza:
Kérd meg a haverjaidat öltözzenek be csajnak, mert írod, hogy inkább haverjaid vannak, halál jó bulit csapnátok.
2011. júl. 15. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!