Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy barátnőm van, nem is érdemes tartanom leánybúcsút?
Tudom, hogy ez nem kötelező, de ha a páromnak lesz, nyilván jó lenne, ha nekem is lenne, de 1 barátnővel érdekesen nézne ki.
Mindig is fiú haverjaim voltak többéségében, őket meg nyilván nem illene meghívni. Lányokkal meg sosem voltam olyan jóban, hogy egy egész estét eltöltsek velük.
Akkor mondjak is le a leánybúcsúról?
Szerintem egy barátnővel még jobb! Elmentek bulizni egy óriásit, azt csináltok, amit akartok. Legalább biztos minden titokban marad. :D
Az én véleményem szerint olyat kell meghívni, aki megérdemli. Ha csak ő érdemli meg, akkor csak ő. Miért lenne gáz?
Ne hagyd ki a lánybúcsút, ha nincs más okod!
Nekem kettő barátnőm van. Velük egy egész délutánt eltöltöttünk, ittunk-ettünk, sokat beszélgettünk és nevettünk.
Számomra ez egy nagyon jól sikerült lánybúcsú volt így hárman.
13:31 (az első) könyörgöm, ne forgasd ki a szavaimat, mert utálom. Nem, nem azért tartanék, mert neki is lesz. Ne kötekedj feleslegesen.
Azért szeretnék, mert én úgy akarom. Csak így elég nehéz.. :(
De sebaj, azt hiszem, ez nálam kimarad.
Ne szenvedj már :D
Elmentek a barátnőddel ketten bulizni és csináltok egy rakat marhaságot. Nem kell ahhoz 25 csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!