Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvőd, s a lagzid?
Figyelt kérdés
Meséld el milyen volt!2009. márc. 31. 18:21
11/12 anonim válasza:
Félidős kismama voltam, már 10 éve együtt voltunk. Megadtuk a módját azért: 170 fő, gyönyörű ruha, buli reggelig. Minxdenki nagyon élvezte, részben én is, részben fárasztó volt, de szeritem ezzel mindenki így van.
12/12 anonim válasza:
Az én esküvőm nagyon szép volt...
elmentünk az anyakönyveztetőhöz ő 5 perc alatt összeadott minket aztán levetkőztünk ott helyben és sexeltünk ... volna egész nap ha csak nem álított volna le minket egy rendőr aki bevitt minket a sittre és ott folytattuk a bennlévő társaink élveszték a dolgot mert nézhették és csak nyomtuk 29 órán át nagyon jó volt a 29 óra után szünetet tartottunk kb 1 órán át .... aztán elkezdtük ...
másnap kiengedtek és elmentünk a tesoba és vásároltunk sok kottont durexet a legjobb pedig az volt hogy az egészet kitaláltam.... :D hehehehehehe jó volt mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!